![]() |
|
far yanıp sönüyor yardım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 15:22 |
Sol farım yanıp sonuyor fari kapatiyorum 3-5 sn. Sonra tekrar aciyorum normale donuyor, neden yapar
Bunu yasayaniniz varmi,bazende korna calmiyor? (xenon far var aracta) |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
balanstan yapabılır ama ılk once bağlantılarını sokup tekrar bağlayın güzelce ondan sonra tekrar kontrol edınız
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Balastı bozulmuştur büyük ihtimalle benimde yanmıyordu ikisi birden sonra yeni balast taktık yandı sonra söktük kendi balastını taktık bu sefer bi yandı bi söndü seninki gibi sonra söktüm taktım sarı ampülü
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Garantisi duruyor ,onunla alakali ise degistireyim sifir urunle o zaman... Selektör yapar gibi oluyo ardina
Sönüyor farketmedigim zamanlar tek far gidiyorum aslana yakismiyor :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |