![]() |
|
307 pimpriklik... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 18:11 |
||
aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız kullanmanız dileğiyle...
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlısı olsun güle güle kullanın bende sizin gibi 2009 yılında büyük bir aşk ile almıştım 307'mi hala ilk günkü gibi zevk ile biniyorum. Acaba bana mı öyle görünüyor bilemiyorum ama kasa olarak hala yeni çıkan arabalar ile dizayn konusunda yarışacak bir araç.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam öncelikle tebrik ederim güle güle kullanın inşallah:)
307ler malesef öyle bende geçen sene 307 sahibiydim bende orasına burası bakarım dedim ama görünce dayanamadım aldım bende pahalı almıştım:) şimdi sorunlarınıza gelince açıkçası şu kayış sesini duyunca başladım gülmeye bu malum kayış sesi için neredeyse bu forumda seferber olunmuştu zamanında ama neden se bi türlü çare bulunmadı:) o kayışa bi sprey mi sıkmadık pudra mu dökmedik:) bilya, bilya demiri, kasnak mı değiştirmedik ama bi türlü çare etmedi sonra en son serviste kayış orjinal değil dediler onu değiştirdiler kesildi ama iki sonra tekrar geri gelmişti bende o haliyle satmıştım aracımı:) cd changer çalışmaz hocam hiç de uğraşma bence ben bi kere yaptırdığım halde tekrardan bozulmuştu o yüzden hiiç elletmemeni tavsiye ederim. yağ ibresi arada öyle gösterir normal ama rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var allah muhafaza sen farkına varmazsın bi kaçak olur sonra çok masraf açar. arkadan çok ses gelmesi normal zaten o süspansiyonlar sayesinde virajlara daha güvenli girebiliyorsun:) onada bence eğer patlak bi amartisörün falan yoksa masraf etmene gerek yok çünkü bende senin hesap rahatsız olup amartisötör takoz arka dingili bağlantı yerlerinde körükleri falan değiştirttim ama nafile:D çok fazla pimpirikliysen kolay gelsin |
|||
![]() |
|||
msertkol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
||
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim :)
|
|||
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem |
|||
![]() |
|||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||
bozuk ne kelime köye gittim :) bundan önceki arabam broadway olduğu için :) kütürtü bile müzik gibi geldi:) |
|||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
hayırlısı olsun hocam
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
mart ayında aldım ben aracı havalar ısındıktan sonra günde 4-5 saat araç içerisinde uyuyordum :) zevkli oluyor ya :)
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
aracınız hayırlı olsun nazar değmeden iyi günlerde kullanın :) 1- Herhangi bir sorun yok ise sigorta yanması vs. serviste açtırabilir veya kapatabilirsiniz 2- Klimanın gazından dolayı yapıyor olabilir ama sorunu bulmuşsunuz isterseniz klimanın gazınıda kontrol ettirin 3- aynı sıkıntı bende de var körükleri çekomastik ile yapıştırdım ancak hala ses geliyor 4- Bor katkısı koymuşsunuz, koyduğunuz bor'dan dolayı bazen tam dolu bazen az gösteriyor sıkıntı edilecek bir durum değil eğer ki yağ çubuğunda tam gösteriyor ise. 5- kayış'a hafif sıvı gres yağı sıkın ses kesiliyor çok fazla sıkmayın 6- cd changer hakkında hiç bir fikrim yok bende kaset çalar vardı double din aldım :) Aracınız tekrar hayırlı olsun kazasız günlerde kullanmanız dileğim ile :)
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
||
Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.
Ben de ilk aldığımda pejomu pencereden seyredip duruyorduk-ailecek- :) Aradan 5 ay geçti, o kadar çok olmasa da hala seyrederiz :) Aslanınızı bozuk yollarda denediniz mi? Takırtı tukurtu var mı? |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
hayırlısı olsun bence 2005 93binde araba için bence fiyat uygun..
sorunların çözümleri hakkında arkadaşlar detaylı yorum yapmışlar zaten bu sorunların hepsi kronik sorun. bunlardan bir kaçı birçok 307 sahibinin başında var.. Mesela şimdi fark ettim bende kemer takmayınca ikaz vermiyor..
|
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
Arabanız hayırlı olsun bende bazen arabamın içinde yatmak istiyom
![]() |
|||
![]() |
|||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||
çok sağolun aynı şekilde allah daha iyisini daha güzelini size bağışlasın...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hayırlı olsun hocam, büyük sorunlar değil bunlar zamanla yaptırırsınız, Allah kaza bela vermesin
|
|||
![]() |
|||
||
hmm çevirmeye girmiş gibi oldum :) tamamdır :)
|
|||
![]() |
|||
||
:)VALLA ÇOK PARA ADAMLAR YARIM SAATTE SAYDILAR :) AMA GÖZÜM YOK ALDIĞIM GECE UYUYAMADIM PASO ARABAYI SEYRETTİİM CAMDAN :) İÇİNDE YATACAKTIM NEREDEYSE :) YA NE ALINACAM ASLANIMIZ VAR DİYORUM SEN NEYİN KAFASINDASIN :p |
|||
![]() |
|||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
||
hayırlı olsun. sunroof falan neler var araçta? fotolarını da bekleriz.
1 emniyet kemer uyarısını aracın orjinal cihazı ve pp2000 yazılımı bulunan serviste açtırabilirsiniz eğer arıza yoksa. 3. arka amörtisörde plastik ve sert bir toz körüğü var, onu yukarıya sabitletip öyle deneyin. aynı dert bender de var yakında kesip atacam o körüğü sinir :) 6. cd changer ile bence uğraşma derim. "307 cd changer alternatifi" diye araştır benim konu çıkıyor. bir gözat derim. usb aparatı montajımı gösteren konudur. yıl 2013 cd ile uğraşma bence, tak usb ya da sd karttan çal müziğini. |
|||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|||
![]() |
|||
||
TEŞEKKÜRLER BENİM FACEBOOK ARTIK BU SİTE YA :)
|
|||
![]() |
|||
||
3-amortisörü değiştirmeniz gerekebilir veya araçta spor yay varsa ondanda yapabilir
SPOR YAY YOK BAKALIM TAMİRE Bİ SOKAYIM RESİMLERİ KOYARIM 6-oto teyp tamir eden yerler bu sorununuzu çözerler BU KONUYU MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİME HAVALE ETTİM ARAŞTIRMAKTALAR :) 5-kayış sesi normal bendede var tabi aracı yeni aldığınız için triger setini değiştirmenizi tavsiye ederim değişmiş ise ellemeyin :) 5.000 KM ÖNCE DEĞİŞMİŞ ELLEMİYORUM :)
|
|||
![]() |
|||
||
21.000 CASH :)
2 AY ARADIM DEDİMKİ Bİ BULAYIM ŞURASINA BAKACAM BURASINA BAKACAM YOK GÖRDÜM ADIM :) KİTLENDİM KERETAYA :) |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Yağ kontrolunde düz zemıne çekıldıkten sonra kontrol edılmesı durumuna katılıyorum en sağlıklı kontrol şekli budur ufak tefek sorunlar olucaktır kımın olmadı kı ıkıncı el araç sonuçta bırılerı ıyı kötü kullanmış satmış kusursuz olması çok zor.Hayırlı olsun hoşgeldınız keyifli forumlar :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |