![]() |
|
Öncelikler herkese selamlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pashasinan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pashasinan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 19:37 |
![]() Ben arabadan anlamam ama ögrenmek istiyorum bu kırmızı ile işaretledigim yer neresi ve bunun içinde yag çok az var siyah renkte yag mı eklemem gerek yag azsa hangi yag eklemem gerek bu konuda bilgisi olan kardeşlerimiz bana yardımcı olabilir mi acaba aracım 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
yuh diyorum arkadaşım. O kadar bilmiyorsan fazla kurcalama kaputun altını. Sen en iyisi bir ustaya götür göster. Yağa oradan bakarak anlayamazsın, az önlerde renkli plastik bir çubuk olması lazım onu yavaşca çekerek seviye kısmından bakabilirsin yağ durumuna...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
pashasinan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pashasinan
yagın suyun yerini blyrz kardeş sadece o kapagı sordum yag ekleme yerimiz ark. güzelce cevap verdi ordaki, yagın rengi farklıydı ondan sordum bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp sen galiba motoru indirip parçalayıp geri topluyon ahmetismet
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Kızma kardeşim.Ben sadece bilmiyorsan diye dedim ters bir şey demedim...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pashasinan
yok yani kaputu açma felan diyorsun ben ztn başta belirtmişim anlamıyorum ögrenmek istiyorum diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |