|
206 parça satıcısı. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 21:19 |
Arkadaşlar arabayla sanayiye gidip, yürüyen aksamla ilgili parça baktığımda yedek parça satan şahıslar çok fahiş fiyatlar istiyorlar. Örn: orjinal balataya 90 tl istemeleri gibi ve aynı balataya siteden şahinpeugeot'a baktığımda 55 tl , orjinal diske 200 tl istemeleri sitede baktığımda 120 tl olması gibi bir fiyat görüyorum. Ankara içerisinde beni yönlendirebileceğiniz çok fahiş fiyatlar istemeyen parçacılar varmıdır ? Konuyu da yanlış yere açtıysam yada yanlış birşey söylediysem affola
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahmet nereye sordun ki ?
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende genelde parça ihtiyacımı şahin peugeot dan alırım dışarda neredeyse iki misli fiyat istiyorlar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerçektende öyle ama şuanki servisim ınternet fıyatlarıyla aynı verıyor parçaları hemde hepsı kutularında orjinal araştırma yapmak gerek öyle herkese güvenmemek lazım hem aracınız ıçın hem cebınız ıçın soyguncu çok :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Ali kardeşim 1 hafta önceydi heralde ivedik organize sanayide gittiğim bir usta var, işçiliğine birşey demem parçayı kendin götür oda takar, parçacıya yanımda sordu adam diske 200, balata'ya 90 lira fiyat çekince şok oldum :) o yüzden bi araştırayım ve fikir edineyim dedim
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Diski yazın şaşmazda sorduk 200 dediler soğutmalı olana Ben geçtiğimiz yaz sonu orjinal balataları 60tl ye aldım. Parçacının arkasında bir adama taktırdım hem balatayı hem karter korumayı. Usta çıkan balatalara çok şaşırdı markasını söyledi unuttum şimdi. Abi dedi pejo bu balatayı bu arabaya nasıl koymuş dedi nerden bulmuş çok iyi fln dedi şaşırdım bişi diyemedim ben de. Karter koruma ve balata orjinaldi. balatanın muadiline 40tl dedi. |
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
En ucuz Şahin Peugeot..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
newlook45
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
Kardeş bende ankarada oturuyorum.Karabükde okuyorum buraya getırdım arabayı ön balatalar bitti 30 lira çektiler yapıştırdım hemen
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kime ne itelersek kardır tarzında is yapan yer cok artık dikkat edelim. kimseye guvenilmiyor. sponsorumuzda ucuzsa sahinpejo dan alın, evinize kargolasınlar, iscilik oder bi ustaya taktırırsınız. parca fiyatında kalitesinde iciniz rahat eder.
|
|
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankarada hele çıkmacılara hiç gitme yüzüne bakmadıkları gibi sıfırından fazla söylerler :D netten almak en mantıklısı sen netten bul ne lazımsa link paylaş anlayan arkadaşlar parça hakıkında iyi kötü fikir veirr
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |