![]() |
|
Koyu renk araba daha da almam :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 19:56 |
|
Yaa araba almadan önce hep gözüm siyah arabalardaydı koyu renkli arabalardaydı. Ne kadar güzeller yaa falan diye içim gidiyordu. Ben de koyu lacivert arabamı aldım. Ama gel gelelim uzaktan görüldüğü gibi değilmiş herşey :D 2 günde bir yıkamazsam araba acayip kirleniyor, hele ki ağaç altına park ettiysem. Toz tabakası acayip belli oluyor. Çamurların konusu hiç açmıyorum bile. Halbuki babamın gri şirket arabası 2 hafta yıkanmasa bu kadar kirli gözükmez :D Hiç kir falan belli etmiyor. Kısacası bundan sonraki arabamı gri düşünüyorum
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
diğer arabanda koyu renk olcak..
![]() koyu renk arabası olan mutlaka söver sonra gider yine koyu renk alır..
|
||
![]() |
||
|
evet çok doğru :D gri arabayı yıkayınca çok ta fark olmuyor :D ama koyunun da tadı ayrı. Dediğim gibi zamanım olsa bu kadar şikayet etmem ama arabaya ayıracak çok vaktim olmayınca şimdilik durum bu |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Koyu renk aman aman sormayın benımde var başımda bı tane ama temızlenıncede bır okadar belli edıyor kendını bakmaya kıyamıyorum anlıcağınız her türlü belli eder benım aracım kendını temizkende az bişey tozluykende temizliğide pisliğide iyi gösterir .
![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|
koyu renk kendini gösteriyor temiz olduğu zaman ama çok çabuk kirleniyor bizim şirketin ceratosu var hafta sonu benim arabayı yıkarken dedim şunuda bi ıslatayım yıkadım fırçaladım benim arabaya geçtim cila atıyorum bi ara gözüm cerato ya kaydı aman buneya sanki hiç yıkanmamış gibi tozlanmış hemen
koyu renk hakkaten zor iş araba nızı her zaman yıkamıyorsanız yada vaktiniz yoksa koyu renk tercih etmemek lazım.
|
||
![]() |
||
eiknuj ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
+1
temiz kalsa süper ama daha yıkattıktan sonra 2. günü göremedik daha
![]() |
||
2003 / 307 XT Premium BVA 1.6 OV
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Anti statik cila deneyin. Normal bir cila güzelce uygulanırsa kolay kolay toz tutmaz ki anti ststaikler baya etkili. Hem suyu hem tozu çabuk atıyor tutmuyor üzerinde. Koruyucu wax da denyebilirisniz. |
||
![]() |
||
eiknuj ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
antistatik cilayı deneyebilirim ama şu an üzerinde wax temelli boya koruma var malesef, etkisinin geçmesini beklemek gerek sanıyorum.
|
||
2003 / 307 XT Premium BVA 1.6 OV
|
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim araba beyaz sabah yıka öğleye leş gibi abimin arabası siyah bi yıkıyo bi hafta güzel duruyo
|
||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Benim araba da beyaz ama güzelce yıka park et iş yerine akşama tozlu oluyor pek fark yok gibi
![]() ![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
ben 2 ayda 1 yıkıyorum mutluyum..
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi senin araba nerde duruyoki ? Kuş pisiliği neysede şu ağaçlardan uçan toz zeeresi büyüklüğünde şeffaf madddeler var araba sanki fiskıyenin yanından geçmiş gibi duruyor ama melet yıkamaya rağmen bazen çıkmıyor. |
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
aynı durumla bende karşılaştım meret 2 tane emanet bırakmış tavanıma görürsen hesabını soracağım.
![]() |
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Gülü seven dikenine katlanır kardeşim, koyu renk asalettir. Asalet kir pas kaldırmaz :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
1000 tane aracın dipdibe parkettiği bir alışveriş merkezi otoparkında arabamı elimle koymuş gibi gözümle seçebilmek isterim. bu yüzden gri, beyaz ve hatta siyah bile bana göre değil. azınlıkta bir renk olmalı :) yeşil, kırmızı, mor, turuncu olsun..
|
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Valla bilgi işlemin otoparkta duruyor ama dediğin gibi sanırım kavak ağacından falan geliyorlar yapışıyorlar arabaya ![]() Bu arada zanlı şudur arkadaşlar, böyle şirin durduğuna bakmayın çok zekiler ve iyi yiyorlar ![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
aracını severek yıkadıkdan sonra rengi cokda fark etmiyor benim arac kum grisi ama ben yıkamakdan zevk alıyorum ve 2 günde bir mutlaka yıkıyorum hiç bıkmadan usanmadan:))))
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bu konunun üstüne akşam çamur yağmış iyimi
![]() ![]() Düzenleyen samet206 - 23 Mayıs 2013 Saat 12:26 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |