![]() |
|
sony teyp soketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 19:41 |
|
Arkadaşlar sony cdx-a250 model teyp ayarladım daha kalitesi ses almak adına takmayı düşünüyorum. ancak resim1 ve 2 de görüldüğü gibi teyp kablo kesilerek çıkarılmış sanıyorum 3.resimdeki kablo olması gerekiyor. 1.sorum bu kablonun ismi ne 2.bu kabloyu bulursak arabanın orjinal soketine direk bağlanır mı? arabam şehir dışında olduğundan bakamıyorum.. ![]() ![]() Düzenleyen impact - 22 Mayıs 2013 Saat 19:49 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dişi ISO soketi diye geçer hocam. Sony için derseniz teyçilerde fln oluyor. Ben de pioneer için aldın zaten kablolar aynı renk oluyor öncesinde makaron geçirip hemen lehimleyip makaronu ısıtıp orjinal bir hale getirdim çok sağlam oldu.
![]() Hazır satılanlar vardır blki ama ben teybe giren soketi çok sağlam olmuyor o yüzden kendim birleştirdim. Hazırı ebayda var kalitesi hakkında fikrim yok http://www.ebay.com/itm/SONY-ISO-Adapter-CDX-GT24-CDX-GT25-GT29-CDX-GT33U-GT35U-/260794522197?pt=Kabel_Stecker&hash=item3cb8909a55 Bu da benim aldığım tipi http://www.merterelektronik.com/index.php?do=catalog/product&pid=2482 |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla beklediğim insandan cevap geldi kardeşim teşekkür ederim bu soketin olayı orjinal sokete kesip biçmeden direk bağlamak değil mi
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Rica ederim. Aracın soketi ISO erkek. Teybin çıkışlarıda ISO dişi olmalı. Sizin teybin kablo çıkışlarını ISO ya aktaracak bir parça. Dediğim gibi aksesuarcılarda ses sistemi satan yerlerde oluyor. Ben de rast gele bir pioneer yazan dükkana girdim varmış elinde aldım. Eğer orjinal teypten bu teybe geçecekseniz bir de Anten için ISO çevirici alacaksınız. ![]() |
||
![]() |
||
|
bombasın valla ya :) anten işini söylediğin iyi oldu valla.. sanırım teyp çerçevesine de ihtiyac olacak baktım 40 lira falan diyorlar ya..
|
||
![]() |
||
|
Anten ve o soket önemli. Ben teybi ilk aldığımda orjinal aldım(digicom) soket ve o anten parçası içinden çıktı. Sonra teybi kaçak alınca bir baktım soketin ucu kesin o anten parçası yok hemen yolda giderken sanayiye uğradım ilk pioneer yazan yerden ikisine 10tl verip çıktım. Eve gidince de bir güzel mmakaron atıp lehimledim orjinalinden sağlam oldu. Dediğim gibi hazır iki taraflıda soketli satılıyor ama ben teyp kısmının soketinin sağlığından şüphelendiğim için orjinali kullanmakta fayda gördüm. Mahmut abi aldı (tellotello) çerçeveden aldı diye hatırlıyorum. Parçacılarda oluyor fiyatını hatırlayamadım |
||
![]() |
||
|
valla dediğin gibi lehim yapabilirim ama nette baktım bazı ürünlerin kablo renkleri farklı emin olamadım açıkçası. araba yazlıkta çünkü bu haftasonu işi bitirmek istiyorum izmirde olsa hallederimde.. yarın bit pazarına bir bakayım
|
||
![]() |
||
|
Renkler her modelde az çok kendini belli eder. Güç kablolarının olduğu soket kolay onu hemen halledersiniz kabloları daha kalın ve renkleri bariz belli olur. Eğer hoparlör kaboları karışırsa yanınıza lehimi alır orada deneyerek yaparsınız. Yada imkan varsa teybi 12v a bağlayıp (modeminiz varsa genelde modemler 12v 1A transformatörle çalışır) çalışırın ve bir hoparlör takın kablolara teypte fader balans ayarı vardır ondan hangisi nerenin bulabilirisniz. |
||
![]() |
||
|
aynen en kötü öyle yapacağız artık..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |