![]() |
|
Ege Bölgesindeki Üyelerimizin Dikkatine.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 15:29 |
|
Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce İzmir ve çevresindeki üyelerimize kolay ulaşabilmek, toplantıları hatırlatabilmek adına bir veritabanı oluşturmaya başlamıştım. Aşağıdaki arkadaşlarım bilgilerini girmişler teşekkürler. Bu konuyu bir süre aktif tutmayı planlıyorum. Diğer üyelerden aşağıdaki bağlantıya tıklayıp açılan forumu doldurmalarını etkili bir organizasyon yapmak için rica ediyorum. İlginize şimdiden teşekkürler.. rohamlin SDYMZ _PunisheR_ drhkn Gallardo greensmoke |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Doldurmuş bulunuyoruz ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
teşekkür ettim hocam..
|
||
![]() |
||
ZımPara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
|
İLk defa aranızda bulunacağım yeni etkinlikte şehir dışı yapıp gelicem aracımı leylek yapıcam tekrar ama basık haliyle görüşmek dileğiyle :))
|
||
![]() |
||
|
fark etmez hocam.. yürüyerek olsa bile gel..
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
en kısa zamanda bi buluşma bekliyoruz
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|
hocam doldurdum.. muğladayım.. izmir uzak oluyor bana.. aydında filan bi bluşma yokmu bi ay içinde gelelim bizde :)
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar yapacağız buluşma şu sınavımı bide yegenimin sünnetini atlattım mı rahatlıcam
Muğla nasıl olur bilmem ama bodruma geliyorum arada |
||
![]() |
||
|
Up
|
||
![]() |
||
|
up
|
||
![]() |
||
|
up!
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Haftaya Bodrum'da olabilirim ben. Bunun haricinde Dalaman'dan Bodruma bile gidemem şahsen hocam
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
doldurduk bakalım
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
|
sökedyım toplanma yerı nere olursa gelebılırım
|
||
![]() |
||
|
süper ya ekip toparlanıyor cidden.. 2 hafta içinde bir organizasyon için düğme basarız..
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hocam ne zaman buluşma yapıyoruz bı tarih belirlesek şimdiden aslın iyi olur
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
|
UMARIM IYI BI KATILIM OLUR EGE BOLGESI OLARAK MERAKLA TARIH VE YERI BEKLIYORUM
|
||
![]() |
||
|
umarım hafta sonu olur arkadaslar bu toplanma aslında bı fıkrım var pazara denk gelse kusadasında falan yapsak tum uyeler gezıp eglesensek hos olmazmı?
|
||
![]() |
||
|
konuya burdan devam edebiliriz.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |