![]() |
|
torsiyon tamiri sonuç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 19:18 |
aracımı bugün ustamdan teslim aldım, torsiyon tamirim tamamlandı ve çok iyi oldu kendine geldi araba.... bilya takımı degişti,torsiyon mili tornaya girdi,arka amortisörler degişti lastik aksamlı bir kaç parça degişti,rot balans yapıldı , egzozda oynama vardı sabitlenip lastiği falan degişti ...oto yıkamada iç dış yıkatıp teslim etti işçilik dahil 610 Tl. ödedim
|
|
![]() |
|
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam biraz tızlu olmuş ama sağlam arabaya binmenin zevki paha biçilemez hayırlı olsun
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
teşekkür ederim... evet sağlam araba ayrı bir güzel çok şükür şimdi kafam rahat araba akıyo =)
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Aynısından benim araca da yaptırmam lazım uygun bir zamanda. Sorunsuz kullanmanız dileğiyle.
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederım... yaptırdıktan sonraki fark güzel
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Güle güle kullanın hocam, benim araç da 2004 model 120 binde iyice korkmaya başladım torsiyondan, inşallah benim de başıma gelmez
|
|
![]() |
|
Umarim olmaz ama kronik bir problemmis biz peugeotcular icin :)
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
hayırlı uğurlu olsun. insan böyle bakımlardan sonra daha bir hevesle biniyor aracına bilirim :)
allah kaza bela vermesin
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Amin Allah razı olsun... Aynen oyle daha hevesli oldum bu sayede, araba tutkusu farkli bisey ya
|
|
![]() |
|
ZımPara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
torsiyon arızasında çok mu ses yapıyor ve nasıl bir ses ?
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
hayırlı olsun bende torsiyon olayı atlattım. Yaptırdıkdan sonra insan rahatlıyor hatta çukurlara yaklaşınca halen tedirgin oluyom ses çıkarmı diye :D
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim, kasislerde bile tedirginlik oluyor ama cok sukur hic sorun yok cok rahatladim
|
|
![]() |
|
Arac cukurlu yollara kasislere hafif bozuk bir yola bile girse cok sert giriyo arka taraf cukura dusmus gibi hissettiriyor ,ozellikle donerken sanki bir bos tenekeye demir bilya atarmis gibi ses geliyor...
|
|
![]() |
|
ZımPara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
allaha şükür demekki problem yok :))
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
aynı soruna kaç aydır sahibim, bi yaptırabilsem :(
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |