![]() |
|
lpg bilgi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 19:09 |
merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşım 2000 model toyota corolla ile 45 tl lik gaz ile 270 km yol yaptığını söyledi inanamadım km başına 16 kuruş yapıyor ya benim araçta brc marka sıralı otogaz sistemi var çok ince hesaplamadım ama km başına 30 kuruş yakıyor benim araçtamı bi problem var anlamadım şu an burda gazın litre fiyatı : 2.47
|
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen
|
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende inanamadım ama adam yemin ediyor ya çorludan doldurmuş depoyu ist avcılara gitmiş gelmiş tekrar doldurmuş 45 tl tutumuş yaptığım km 268 dedi bi yanlışlık var bencede ama bidaha soracam yarın
|
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam istasyondan istasyona değişir dolum kapasitesi, ilk aldığı istasyonda ki pompa güçlüdür çok basmıştır, ikinci istasyonda ki pompa güçsüzdür az bazmıştır, sonuçta bu benzin veya dizel değil ki ağzına kadar dolduğunu anlayabilsin. Benzinde bile pompanın doldurma hızına göre tabanca erken veya geç atabiliyor.
Arkadaş şu hesabı yapsın en net sonucu böyle alabilir, önce lpg tamamen bitecek araç benzine geçecek, sonra gidip 50 TL lpg alacak ve tekrar araç benzine geçene kadar kullanacak, o zaman net bi rakam çıkar.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
uzun yol bıde arac 1.3se olma ıhtımalı var hocam 90nıda gecmedıyse eger
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ulas81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
arkadaşlar inanılır gibi değil ama doğrudur.. benim arkadaşımda da toyota var ve şehir içi 18 kuruş yakıyor.. ara. 1,33 auris.. günlük bindiğimiz bir araç.. zaten az yaktığı için ona biniyoruz :) toyotalar acayip uyumlu lpg ile.. muhtamelen arkadaşınızın aracı 1,3 kedi göz öncesi tek yuvarlak farlı olandır..
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Arkadaşın aracı otomatik mi onu anlamadım (konuyu açan arkadaş) bana göre 16 kuruş olayına değil de (gerçi çok uçuk bir miktar bence de) arkadaşın 30 kuruş olayına takılmak gerek gibi geliyor . Bu miktarda çok çok fazla değil mi? Bir dizel kullanıcısı olarak tüple ilgili bilgim pek yok ama 30 kuruş lpg'de çok gibi
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
arkadaşın toyota 2000 model 1,6 wwt motormus manuel vites wwt motorun özelliği falan dedi.bide araç her 1000 km de 250 gr yağ eksiltiyormuş ondanmı az yakıyo diyecem ama gülmeyin...
benim araç otomatik vites 30 kuruş falan yakıyo banada fazla geldi bi gaz ayarı falan mı yaptırsam ne |
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |