![]() |
|
307 motordaki aşırı ses.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercan1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 16:46 |
merhaba arkadaşlar...
2005 1.6 110 Hp dizel 307 imde son bir aydır motordan aşırı şekilde ses geliyor.Hani dizel motorları benzinlilere göre daha sesli çalışır ama bu biraz fazla.Bi tamirciye götürdüm 1500 ile 3000 tl arası masrafı olabilir dedi.Enjektörler ve kapaklardan kaynaklanıyor gibi görünüyor dedi.Motoru açıp indirmeden net konuşamam dedi.Acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Yağ polen filtresi gibi şeylerle alakalı olabilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ediyorum...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gibi durumlarda her zaman basit olandan başlanmalı.Aracın yağı en son ne zaman değişti,yağla beraber filtre de değişti mi?Eskiyen yağ ve filtre de aracın sesli çalışmasına sebep olur.
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sesler bende de mevcut.Özellikle son 1 yılda artarak gitti.Bir ustaya sordum enjektör bakımı gerekiyor 400-500tl tutabilir falan dedi ama kesin olmadığı için şu an beklemede.Bir ara yetkili servise göstereceğim
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
sercan1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece enjektör bakımıysa tamam...Buarada yağını değiştireli 7000 km oldu ayrıca üzerindeki yağ filtresi orjinal değil acaba bunlarla alakalı mı?Ve bir de hava filtresi değişecek...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |