![]() |
|
2008 307 kısa farlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 11:06 |
Arkadaşlar internette araştırmalarım sonucu 2008 model 307 aracıma H1 tip kısa far almıştım, bugün geldi, takmadım ama sanki çok ince, acaba doğru mu aldım?
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ince derken ? yani xenon far ince olur ama siz bi fotografını koyun ona göre sizi bilgilendirelim
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
kısalar için osram H1 night braker aldım, üzerinde ne var bilmiyorum, acaba doğru mu aldım onu da bilmiyorum?
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
dogrudr h1 ampul kısalar.
kolay gelsin
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben h7 diye biliyorum kısalar.. sisler h1
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
haydi :) hangisi doğru acaba
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
eski kasa 307 lerde dediginiz dogru.kısalar h7.ama yeni yüzlü 307 lerde farları mercekli olan da kısalar h1. arkadaş 2008 diye yazdıgı için. onun kısaları h1.
kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
evet var
|
|
![]() |
|
erkay pejo' yu aradım sordum, şasi no istediler, amcam H7 kısa H1 uzun dedi :)
servicebox' tan baktım ama hiç birşey anlamadım, en iyisi gideyim bir yere söksün baksınlar,
|
|
![]() |
|
aracın şasi nosundan baktılar kısa için h7 dediler, ama dün gittim bir yere taktırdım, h1 miş, sözde %90 daha fazla ışık veren malzeme aldık ama ben hiç bir fark göremedim, farın önündeki mercekler mi acaba kesiyor anlamadım ki?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |