Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Klima gaz kaçağı tıkayıcı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Secks Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Secks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Klima gaz kaçağı tıkayıcı
    Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 Saat 22:57
Tamir ettirmeye de hiç girmeyin bence işe yaramıyor. Yenisiyle değiştirin derim.

Düzenleyen Secks - 01 Mayıs 2013 Saat 22:58
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
_ali_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _ali_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 10:49
1,5 ay kadar önce klima gazını doldurtmuştum, soğutma gücü yavaş yavaş azalmaya başladı, iki gün önce de  artık hiç soğutmadığını gördüm.

Klimacı gaz doldurduğu borunun girişinde kılcal bir çatlak tespit etti ama sistemin genelinde de başka kaçak olabilir dedi.

Her neyse sistemi tamamen söküp bakım yaptırmak bayağı tuzlu, onun yerine kaçak tıkayıcı bir solüsyon varmış onu deneyelim dedi, ilk defa duyduğum bir şey olduğundan güvenip yaptırmadım.

Tecrübesi olan var mı?
206 1.4 + LPG
Yukarı Dön
_ali_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _ali_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 15:46
İlginç şeyler oluyor;

Tavsiye üzerine gittiğim başka bir klimacı vanayı söktüğünde sistemden 15-20 sn. boyunca basınçlı hava çıktı, bildiğiniz hava, klimacı önceden gaz değil hava basılmış veya gaz özelliğini yitirmiş(!!!) dedi, bunu ilk defa duyuyorum.

Sonra yine hava basıp köpükle kaçak kontrolü yaptı ve bir şey bulamadı, bunun üzerine normal klima gazı doldurdu ve 1 hafta sonra kontrole gel dedi.

Bugün gidebildim, renkli bir fener ve renkli bir gözlükle kaçak kontrolü yaptı ve hiçbir kaçak bulamadı. Klimanın soğutması da iyi.
206 1.4 + LPG
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.