![]() |
|
Klima gaz kaçağı tıkayıcı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 Saat 22:57 |
Tamir ettirmeye de hiç girmeyin bence işe yaramıyor. Yenisiyle değiştirin derim.
Düzenleyen Secks - 01 Mayıs 2013 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1,5 ay kadar önce klima gazını doldurtmuştum, soğutma gücü yavaş yavaş azalmaya başladı, iki gün önce de artık hiç soğutmadığını gördüm.
Klimacı gaz doldurduğu borunun girişinde kılcal bir çatlak tespit etti ama sistemin genelinde de başka kaçak olabilir dedi. Her neyse sistemi tamamen söküp bakım yaptırmak bayağı tuzlu, onun yerine kaçak tıkayıcı bir solüsyon varmış onu deneyelim dedi, ilk defa duyduğum bir şey olduğundan güvenip yaptırmadım. Tecrübesi olan var mı? |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç şeyler oluyor;
Tavsiye üzerine gittiğim başka bir klimacı vanayı söktüğünde sistemden 15-20 sn. boyunca basınçlı hava çıktı, bildiğiniz hava, klimacı önceden gaz değil hava basılmış veya gaz özelliğini yitirmiş(!!!) dedi, bunu ilk defa duyuyorum. Sonra yine hava basıp köpükle kaçak kontrolü yaptı ve bir şey bulamadı, bunun üzerine normal klima gazı doldurdu ve 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Bugün gidebildim, renkli bir fener ve renkli bir gözlükle kaçak kontrolü yaptı ve hiçbir kaçak bulamadı. Klimanın soğutması da iyi.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |