Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emniyet Şeridi Ayıları !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Emniyet Şeridi Ayıları !!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Emniyet Şeridi Ayıları !!!
    Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 10:29
Dün çatalcaya pikniğe gittik ailecek arkadaşlarla, akşam dönüş yolunda tam olarak hangi mevkii oluyor bilmiyorum ama çatalca subaşından sonra 15 km falan gittikten sonra iki şeritli yolun emniyet şeridinden vızır vızır tek tek aralı aralı gidenler vardı ama biz adım adım dur kalk gidiyoruz gidemiyoruz saat 22:00 civarı, en sonunda emniyet seridide şişti bizim iki şeritten farkı kalmadı. o yol boyunca ne bir trafik ne bir jandarma hiççç kimse yok, ben kimseyi önüme sokmadım ama herkes benim gibi değil adam emniyet şeridinden geçiyor önüne giriyor hiç umurunda değil. resmen aptal yerine koyuyorlar insanları.. En sonunda en kötüsüde oldu ve ambulansın sirenleri yaklaşmaya başladı ama adam birsürü zaman kaybetti emniyet şeridi dolu olduğu için. İnsanlarımızın neden bu kadar bencil ve duyarsız aklım almıyor acayip uyuz oldum.
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 10:39
bence hemen 155 aramalıydınız. jandarma bölgesi dahi olsa onlara bildirirlerdi. dikkate alıp bi şekilde müdahele ederlerdi. hiç değilse siz ihbar ederek vatandaşlık görevinizi yapmalıydız. ki bu son zamanlarda emniyet şeridi konusunda yetkililer çok daha duyarlı. kolluk kuvvetlerinin işlerini yapabilmelerinde vatandaşların ihbarları çok değerlidir. Wink
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 13:11
arkadşalar ben de bişey sorcam...trafiğe yeni alıştım daha...yani bir yıllık sürücüyüm daha...uzun yolda 80 90 la giderken ta arkama da kadar sokulup sürekli selektör çakan kişiler var...sağa geçicem ama sağdan da araba geciyor...bu ise arkamdan sürekli selektör...
yine yukarıda arkadaşım bahsetmiş...şerit ihlali...şehir içinde kendi şeridinde gidiyorsun ama sağdan sürekli geçiyorlar seni..sonra ileride tıkanıp senin önüne geçiyorlar...sonra arkadaki araç bana korna çalıyor niye yol veriyorsun diye...ama o da bsağdan geçse o da hemen önüme geçecek...ne yapmak lazım böyle durumlarda...araçtan inip el frenini çekip durmak mı lazım yok sa kavga etmemk mi lazm ...polis bı gibi durumlarda ne kadar etkili...
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 13:11
Arayıp ihbar etmek geldi aklıma ama açık konuşmak gerekirse nasılsa umursayıpta gelmezler diye düşündüm aramadım, fotoğraf konusu mantıklı ama bayağı uzun ve güzel bir albüm olurdu ceza kesmek için :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 13:17
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

arkadşalar ben de bişey sorcam...trafiğe yeni alıştım daha...yani bir yıllık sürücüyüm daha...uzun yolda 80 90 la giderken ta arkama da kadar sokulup sürekli selektör çakan kişiler var...sağa geçicem ama sağdan da araba geciyor...bu ise arkamdan sürekli selektör...
yine yukarıda arkadaşım bahsetmiş...şerit ihlali...şehir içinde kendi şeridinde gidiyorsun ama sağdan sürekli geçiyorlar seni..sonra ileride tıkanıp senin önüne geçiyorlar...sonra arkadaki araç bana korna çalıyor niye yol veriyorsun diye...ama o da bsağdan geçse o da hemen önüme geçecek...ne yapmak lazım böyle durumlarda...araçtan inip el frenini çekip durmak mı lazım yok sa kavga etmemk mi lazm ...polis bı gibi durumlarda ne kadar etkili...

Hiç bulaşmayıp Thumbs Up şu işareti yapmak en iyisi. Gereksiz kişiler çoook bahsettiğiniz gibi. Boşuna hiç tatlı canımızı üzmemek gerek ya da olmadı;

Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 13:31
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

valla hocam, kendi adıma konuşiiim; sol şeritte ağır seyreden araçlara ayar olurum. ama senin hızda normal yani şehir içiyse 80-90
bence sen neyap biliyonmuSmilesol şeritte o şekilde arkana biri yapışırsa sağındaki araçla aynı hıza düş. sağ şeridindeki araçla yan yana olduğundan arkandaki sizi geçemeyecektir. + hızını azaltacak ve daha da ayar olacaktır.LOL
yasal çerçevede trafik ahlakı diye bişey vardı galba yanlış hatırlamıyosam. ona aykırı olarak polis bişeyler yapabilir ama nerden ispat edecen.
he bide bende teleskopik jop var araçta. tamamen yasal. böle sallayınca şaaaak diye açılıyoLOLLOLLOL
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 13:37
maalesef emniyet şeridini işgal eden ayıları, sol şeritte at arabası süren eşşekleri engellemek zor, eğitim şart diyorum.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 14:03
Arabayı yeni yeni kullananlara acemi derler ya hanı bır kaç hata yaparsın stop edersın dakıkda acemi yaparlar adamı aslında acemilik yol bilgisi olmayan sürüş kurallarına uymayan şerit kurallarına uymayanlar çunku kendılerını usta zannedıp bu şekılde çevreyi etkiliyorlar bilinçsizce.Yanlız Sol şeridi ihlal etmek olmaz buna bende karşıyım yavaş gitceksen orta şerıtten devam edıceksın adam hızla gelıyor sen soldan 70 le gıdersen tabıkı sellektör yapar ama orta şeritten 70 - 80 ile giden bir adama sellektör yapmak kavga sebebi.Tabi her önüne gelenle kavga edersen işin içinden çıkılmaz ben trafikte kırmızıdan sarıya döndüğü anda kornaya asılan insanlar gördüm neleri var takmamak en güzeli Thumbs Up
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 14:20
ne güzel bilinçli insanların burada bir arada olması, keşke birileri okusa da ders alsa farkına varsa biraz olsun yaptığı yanlışın. İnsanlarımızda Allah korkusu kalmamış bence bunun en büyük sebebi bu eğitim desen zaten yok.. o şeridi tıkadığında geciken ambulansta hayatını kaybeden bi insanın vebalini nasıl taşıyabilirsin yada önüne haksızca geçerek yolunu aksattığın insanın hakkını nasıl ödersin.. kimse bunları düşünmüyor.. ayrıca arkadaşların dediği gibi 70-80-90 kaçla gidersen git orta şeritten gidersin daha fazlasını istiyorsan çık soldan bas git orta şeritteki adama sellektör yapmakta ney ya.. arabaların sağından sollamakta yine en tehlikeli hareketlerin başında geliyor bence.
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:23
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Arabayı yeni yeni kullananlara acemi derler ya hanı bır kaç hata yaparsın stop edersın dakıkda acemi yaparlar adamı aslında acemilik yol bilgisi olmayan sürüş kurallarına uymayan şerit kurallarına uymayanlar çunku kendılerını usta zannedıp bu şekılde çevreyi etkiliyorlar bilinçsizce.Yanlız Sol şeridi ihlal etmek olmaz buna bende karşıyım yavaş gitceksen orta şerıtten devam edıceksın adam hızla gelıyor sen soldan 70 le gıdersen tabıkı sellektör yapar ama orta şeritten 70 - 80 ile giden bir adama sellektör yapmak kavga sebebi.Tabi her önüne gelenle kavga edersen işin içinden çıkılmaz ben trafikte kırmızıdan sarıya döndüğü anda kornaya asılan insanlar gördüm neleri var takmamak en güzeli Thumbs Up

he bak ölesi içinde bi formül varSmile mesela en öndesin ışıklarda. arkandaki araç sarı yandığı gibi korna yapıyosa vitesteyken hemen ayağını çekicen araba stop edicek, çekicen el frenini açıcan ön kaputu. arkandakilerede işaret eticen bozuldu diye. o kornaya basanlar beklemek görsün arkanda. onunda arkasında trafik olucaandan çıkamazda..LOLLOLLOL
anlattığım işin fırlamalığı tabi ama tecrübeyle sabittir.
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 16:32
buda çok güzel bir fikir LOL benim aklıma birde çarpma fikri geldi dün akşam o sinirleLOL geçenlerde benim yaptığım kazada sağ taraftan bir anda tırın önüne kırdığım sonucu çıkartıldığı için ben suçlu çıkmıştım. Bende düşündüm emniyet şeridinden bir anda önüme kıran adam her türlü suçlu olurLOL yanlışım varsa düzeltin :) böyle bişey denk gelirse bir türlü değiştiremediğim fiber tamponlardanda kurtulmuş olurum belki LOL çarpmanın dozunu iyi ayarlamak lazım ama fazlası da sıkıntı her ne kadar karşı tarafa kaçıcak olsada LOL
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 18:00
Orjinalini yazan: volkanBLY volkanBLY Yazdı:

Dün çatalcaya pikniğe gittik ailecek arkadaşlarla, akşam dönüş yolunda tam olarak hangi mevkii oluyor bilmiyorum ama çatalca subaşından sonra 15 km falan gittikten sonra iki şeritli yolun emniyet şeridinden vızır vızır tek tek aralı aralı gidenler vardı ama biz adım adım dur kalk gidiyoruz gidemiyoruz saat 22:00 civarı, en sonunda emniyet seridide şişti bizim iki şeritten farkı kalmadı. o yol boyunca ne bir trafik ne bir jandarma hiççç kimse yok, ben kimseyi önüme sokmadım ama herkes benim gibi değil adam emniyet şeridinden geçiyor önüne giriyor hiç umurunda değil. resmen aptal yerine koyuyorlar insanları.. En sonunda en kötüsüde oldu ve ambulansın sirenleri yaklaşmaya başladı ama adam birsürü zaman kaybetti emniyet şeridi dolu olduğu için. İnsanlarımızın neden bu kadar bencil ve duyarsız aklım almıyor acayip uyuz oldum.
aynen sana katılıyorum herkez senin gibi yol vermese onlarda emniyet şeridine girmezler. bende yol vermiyorum. aslında acımıcan göz göre göre çarpacaksın
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 18:12
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

he bak ölesi içinde bi formül varSmile mesela en öndesin ışıklarda. arkandaki araç sarı yandığı gibi korna yapıyosa vitesteyken hemen ayağını çekicen araba stop edicek, çekicen el frenini açıcan ön kaputu. arkandakilerede işaret eticen bozuldu diye. o kornaya basanlar beklemek görsün arkanda. onunda arkasında trafik olucaandan çıkamazda..LOLLOLLOL
böyle olunca ben daha ağırdan alıyorum ve yavaş hızlanıyorum sağ şerit benden hızlı gittiği için arkamdakı araç kendisini sağa atamıyor. bide şu arkaya fazla sokulanlar neyine güveniyorum çook merak ediyorum. benim arkama çok sokulan olunca frene basıyorum eğer ışıklarda duracaksam çok geç basıyorum frene eğer yavaş gidiyorsan el freni ile duruyorum fren ışığı yanmayınca hali ile panik oluyor
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 18:19
Boşverin arkadaşlar böylelerini sataşmaya değmez, haklı olduğunuzu bile anlamazsınız bu tür insanlara
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 18:27
böyle insanlar herkesin ailesinden birinin yada kendisinin potansiyel olarak ambulans kullanıcısı olma ihtimalini unutuyorlar.ne yazık ki bir gün acil olarak herkes  o şeride ihtiyaç duyabilir 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 19:12
eğitim şart. caydırıcı ceza şart. avrupada trafik polisi nerdese hiç göremezsin ama bi bakmışın ikigün sonra ceza evine gelir ve direk hesaplarından kesilir.
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 20:45
Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

böyle olunca ben daha ağırdan alıyorum ve yavaş hızlanıyorum sağ şerit benden hızlı gittiği için arkamdakı araç kendisini sağa atamıyor. bide şu arkaya fazla sokulanlar neyine güveniyorum çook merak ediyorum. benim arkama çok sokulan olunca frene basıyorum eğer ışıklarda duracaksam çok geç basıyorum frene eğer yavaş gidiyorsan el freni ile duruyorum fren ışığı yanmayınca hali ile panik oluyor

aaa hocam iyi dedin el freni muhabbetide güzel.LOLLOLLOL
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
acemi pecocu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 21:47
en öndesin ışıklarda. arkandaki araç sarı yandığı gibi korna yapıyosa vitesteyken hemen ayağını çekicen araba stop edicek, çekicen el frenini açıcan ön kaputu. arkandakilerede işaret eticen bozuldu diye. o kornaya basanlar beklemek görsün arkanda. onunda arkasında trafik olucaandan çıkamazda..LOLLOLLOL        Vallahi süper o kadar gıcık oluyorumki yüreğim ağzıma geliyor deli oluyorum adam dövme sebebi olurmu acabaLOL
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
Yukarı Dön
NightKiss Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı NightKiss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 22:16
çok güzel bir konuya değinmişsin.Tebrikler.
Emniyet şeridini ihlal edenler cezayı yer.Zarflar yoldadır.
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 09:01
Ne güzel fikirler çıkıyor ortaya LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7296 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 475 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 614 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 367 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5165 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 613 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 400 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 686 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 260 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 565 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2297 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1031 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5643 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4880 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2081 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2234 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37399 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English