![]() |
|
Emniyet Şeridi Ayıları !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 10:29 |
|
Dün çatalcaya pikniğe gittik ailecek arkadaşlarla, akşam dönüş yolunda tam olarak hangi mevkii oluyor bilmiyorum ama çatalca subaşından sonra 15 km falan gittikten sonra iki şeritli yolun emniyet şeridinden vızır vızır tek tek aralı aralı gidenler vardı ama biz adım adım dur kalk gidiyoruz gidemiyoruz saat 22:00 civarı, en sonunda emniyet seridide şişti bizim iki şeritten farkı kalmadı. o yol boyunca ne bir trafik ne bir jandarma hiççç kimse yok, ben kimseyi önüme sokmadım ama herkes benim gibi değil adam emniyet şeridinden geçiyor önüne giriyor hiç umurunda değil. resmen aptal yerine koyuyorlar insanları.. En sonunda en kötüsüde oldu ve ambulansın sirenleri yaklaşmaya başladı ama adam birsürü zaman kaybetti emniyet şeridi dolu olduğu için. İnsanlarımızın neden bu kadar bencil ve duyarsız aklım almıyor acayip uyuz oldum.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence hemen 155 aramalıydınız. jandarma bölgesi dahi olsa onlara bildirirlerdi. dikkate alıp bi şekilde müdahele ederlerdi. hiç değilse siz ihbar ederek vatandaşlık görevinizi yapmalıydız. ki bu son zamanlarda emniyet şeridi konusunda yetkililer çok daha duyarlı. kolluk kuvvetlerinin işlerini yapabilmelerinde vatandaşların ihbarları çok değerlidir.
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
arkadşalar ben de bişey sorcam...trafiğe yeni alıştım daha...yani bir yıllık sürücüyüm daha...uzun yolda 80 90 la giderken ta arkama da kadar sokulup sürekli selektör çakan kişiler var...sağa geçicem ama sağdan da araba geciyor...bu ise arkamdan sürekli selektör...
yine yukarıda arkadaşım bahsetmiş...şerit ihlali...şehir içinde kendi şeridinde gidiyorsun ama sağdan sürekli geçiyorlar seni..sonra ileride tıkanıp senin önüne geçiyorlar...sonra arkadaki araç bana korna çalıyor niye yol veriyorsun diye...ama o da bsağdan geçse o da hemen önüme geçecek...ne yapmak lazım böyle durumlarda...araçtan inip el frenini çekip durmak mı lazım yok sa kavga etmemk mi lazm ...polis bı gibi durumlarda ne kadar etkili...
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Arayıp ihbar etmek geldi aklıma ama açık konuşmak gerekirse nasılsa umursayıpta gelmezler diye düşündüm aramadım, fotoğraf konusu mantıklı ama bayağı uzun ve güzel bir albüm olurdu ceza kesmek için :D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hiç bulaşmayıp |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
valla hocam, kendi adıma konuşiiim; sol şeritte ağır seyreden araçlara ayar olurum. ama senin hızda normal yani şehir içiyse 80-90 bence sen neyap biliyonmu ![]() ![]() yasal çerçevede trafik ahlakı diye bişey vardı galba yanlış hatırlamıyosam. ona aykırı olarak polis bişeyler yapabilir ama nerden ispat edecen. he bide bende teleskopik jop var araçta. tamamen yasal. böle sallayınca şaaaak diye açılıyo
![]() ![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
maalesef emniyet şeridini işgal eden ayıları, sol şeritte at arabası süren eşşekleri engellemek zor, eğitim şart diyorum.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Arabayı yeni yeni kullananlara acemi derler ya hanı bır kaç hata yaparsın stop edersın dakıkda acemi yaparlar adamı aslında acemilik yol bilgisi olmayan sürüş kurallarına uymayan şerit kurallarına uymayanlar çunku kendılerını usta zannedıp bu şekılde çevreyi etkiliyorlar bilinçsizce.Yanlız Sol şeridi ihlal etmek olmaz buna bende karşıyım yavaş gitceksen orta şerıtten devam edıceksın adam hızla gelıyor sen soldan 70 le gıdersen tabıkı sellektör yapar ama orta şeritten 70 - 80 ile giden bir adama sellektör yapmak kavga sebebi.Tabi her önüne gelenle kavga edersen işin içinden çıkılmaz ben trafikte kırmızıdan sarıya döndüğü anda kornaya asılan insanlar gördüm neleri var takmamak en güzeli
![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
ne güzel bilinçli insanların burada bir arada olması, keşke birileri okusa da ders alsa farkına varsa biraz olsun yaptığı yanlışın. İnsanlarımızda Allah korkusu kalmamış bence bunun en büyük sebebi bu eğitim desen zaten yok.. o şeridi tıkadığında geciken ambulansta hayatını kaybeden bi insanın vebalini nasıl taşıyabilirsin yada önüne haksızca geçerek yolunu aksattığın insanın hakkını nasıl ödersin.. kimse bunları düşünmüyor.. ayrıca arkadaşların dediği gibi 70-80-90 kaçla gidersen git orta şeritten gidersin daha fazlasını istiyorsan çık soldan bas git orta şeritteki adama sellektör yapmakta ney ya.. arabaların sağından sollamakta yine en tehlikeli hareketlerin başında geliyor bence.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
he bak ölesi içinde bi formül var ![]() ![]() ![]() ![]() anlattığım işin fırlamalığı tabi ama tecrübeyle sabittir.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
buda çok güzel bir fikir
||
![]() |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Boşverin arkadaşlar böylelerini sataşmaya değmez, haklı olduğunuzu bile anlamazsınız bu tür insanlara
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
böyle insanlar herkesin ailesinden birinin yada kendisinin potansiyel olarak ambulans kullanıcısı olma ihtimalini unutuyorlar.ne yazık ki bir gün acil olarak herkes o şeride ihtiyaç duyabilir
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
eğitim şart. caydırıcı ceza şart. avrupada trafik polisi nerdese hiç göremezsin ama bi bakmışın ikigün sonra ceza evine gelir ve direk hesaplarından kesilir.
|
||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
aaa hocam iyi dedin el freni muhabbetide güzel.
![]() ![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
en öndesin ışıklarda. arkandaki araç sarı yandığı gibi korna yapıyosa vitesteyken hemen ayağını çekicen araba stop edicek, çekicen el frenini açıcan ön kaputu. arkandakilerede işaret eticen bozuldu diye. o kornaya basanlar beklemek görsün arkanda. onunda arkasında trafik olucaandan çıkamazda..
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
|
çok güzel bir konuya değinmişsin.Tebrikler.
Emniyet şeridini ihlal edenler cezayı yer.Zarflar yoldadır.
|
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
||
|
Ne güzel fikirler çıkıyor ortaya
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |