![]() |
|
Fiat Punto mu 307 mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 08:15 |
Merhaba arkadaşlar bundan 4-5 ay önce aldığım 307 aracımdan çok memnundum. Fakat yakıt konusunda pek anlaşamadık. Araçta BRC Lpg olmasına rağmen çok yakıyordu ve aynı zaman da benzinde bitiyordu. Bende internette ilanlara bakayım dedim 2 tane Punto buldum
Araçlar bana temiz gözüktü. Km biraz fazla ama bu sefer ekspertiz yaptırıp alacağım. 307'imde ekspertiz yaptırmadım tam 2 gün sorna triger gitti 1850 TL vermek zorunda kaldım. Birde sizin fikrinizi alayım dedim.İyiyse eğer ilan sahibperliyle iletişime geçip konuşacağım eğer olursa takasta yapacapım. Aracıma çok masraf yaptım elektrik,klima sistemine kadar herşey değişti. Sizce değermi yorumlarınız eksik etmeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler.
|
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birisi b sınıfı, birisi c sınıfı bir araba. puntonun eş değeri 207 dir, 307 ' nin eş değeri bence bravo' dur.
arkadaşa katılıyorum, 307 nin dizellerine bakın, 110 luk 1.6 dizeller çok iyidir, kendimden biliyorum, keyifli güçlü donanımlı bir araba. |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
grande puntonun 75 bg olanını tavsiye etmem, 90 lık iyidir. direksiyonları çok yumuşaktır. özellikle ilk çıkan modellerde direksiyon kutusu değişmeyen hemen hemen hiç yok şayet alısan direksiyon kutusunu kontrol ettir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
307 her yönden puntodan daha iyi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Punto küçük araç,konforsuz..İçeriye yol sesi ve motor sesini çok alır.
Ekspertiz yaptırsanız dahi trigerin kayışı gibi motor bölümlerinin durumunu kimse anlayamaz.Söküp baksalar dahi anlayamazlar tam olarak.Araç alırken güvendiğiniz birinden alıyorsanız bakımlarını sorun,neler yaplmış araca bilin.Yapılmış olduğunu söylüyorsalar bile şakaya gelmez bence triger işi değiştirin geçin.Diğer parçaları bozulursa yolda kalırsın en fazla,triger koparsa masraf çok olur. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
307 daha iyi araçtır en azından attığınız ilanlardaki punto lardan daha iyi.Ama puntoda fena değildir tabiki standart bir araç arıyosanız.Sadece 307 ile kıyaslandığında baya vasat kalır yanında hayırlısı olsun .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
valla hocam kusura bakmada paranı cope atmıs olursun dızel otomatık cokta ıyı dıyemem fıat markası uzerıne bızım arkadasta fıorıno muydu neydı ondan vardı vıtes atarken arac bı kendınden gecıyo kı 1672bın ve 162 bın cıddı km dızel bı arac ıcın masraf acmaya baslar bu kmden sonra dızeller enjektorlerı ısıtıcıları mazot pompası vs vs bnce 307 1.6 hdi bak hem genıs hem konforlu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
puntoyu dene % 100 aldığına pişman olacaksın tam bir teneke o araçlar :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaşların bahsettiği gibi B ile C segmenti araçları mukayese ediyorsunuz. İllaki farklar var.
Eğer imkan varsa 307 derim ama punto da çöpe atılacak araba değil. Avrupa standartlarına göre üretilmiş B segmenti bir aile aracı beklentileri karşılamayacağı kesin ama 207den ile mukayese edilirse benzinli puntoyu tercih edeirm. |
|
![]() |
|
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Zaten şuan kesin birşey yok hemen satayımda kurtulayım demiyorum. Evet 307 deki konforu onda aramıyorum bulamıyacağımıda biliyorum zaten. İşte internetten baktım 307 Lpg li çok az yakar diye bende aldım araçtan sadece yakıt konusunda sıkıntım var. Sizler yazmışsınız HDi al diye ama ben otomatik araç istiyorum 307 ninde otomatik olup dizel aracı yok ilanlarda. Yani punto küçük diel motoru ile dikkatimi çekti. İçeriye yol sesi alır demişsiniz zaten hiç uzun yolada çıkmıyorum şehir içi genellikle.
Yakıtı ben şundan çok yakıtığını düşünüyorum.Benim şehir içinde gittiğim yerler hep kısa meshafe çok gezmiyorum.Aracında motoru ısınana kadar ben gidiceğim yere varmış oluyorum acaba bundan mı çok yakıyor?
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Size hybrid lazım. Motor ısınana kadar bütün arabalar normale oranla daha çok yakarlar. |
|
![]() |
|
Malesef para olsa güzel olurdu. Herhalde yakıt konusunda punto daha cimridir.
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
2006 grande punto muz vardı fire active 77 hp .şuanda 307 kullanıyorum .puntonun iç hacmi yol tutuşu vs 307 ile kıyaslanamaz size tek artısını söyleyim 2.eli eğer fiyatı makul tutarsanız çok iyi 2 hafta içinde istediğimiz fiyata satmıştık .onun haricinden ikisinin sınıfları da farklı kullanımlarıda
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
birde puntular da olan cıty tuşuna dikkat edin çok hassastır .park ederken cıty tuşuna basınca direksiyon çok yumuşak olur.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
307 hertürlü daha iyi tabiki ama yakıtın önüne geçemiyorum malesef. BRC bayiisine gideyim en iyisi ondan sonra karar vereyim. Bende başka araç istemiyorum şuanda.
Birşey sorucam 2-3 ay önce selenoid valfleri değişmişti vites geçişleri düzensizdi ve çok vuruntu yapıyordu düz yolda korkuyordum birşey olacak diye selenoid ve şanzıman yağı değişti sonra hiçbirşey kalmadı mis gibi olmuştu. Geçenlerde yine yolda giderken tak diye vuruntu yaptı ve ileri atıldı araç öndeki araca çarpıyordum az kalsın. Şundan olabilirmi yolda giderken düşük devirde 1 saniyeliğine frene bastım diyelim araç vites düşürdü sonra birden güçlü bir şekilde gaza bastım o anda vites düşürüp birden vites yükselttiği için mi oluyor o vuruntular? Birde havalar ısındı bende Antalya'da oturuyorum havalar sıcakken şanzıman vuruntu yaparmı yine aynı şekilde? Yani bazen geri geliyorum D ye alıyorum vuruntu yapıyor bazen güçlü oluyor.
|
|
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
hocam ben lpg taktırdım yakıttan şimdilik çok memnunum şükürler olsun ama benim arabam manuel bildiğim kadarıyla manuel ile triptonik arasında biraz yakıt farkı var.birde benzinide bitiriyor demişsiniz acaba gösterge sizi aldatıyor olabilirmi çünkü araç lpg de giderken bile benzinde gider gibi gösterge düşüyor ama benzin harcamıyor.son olarak kim ne düşünür bilmem ama fiat grubu en son bakacağım gruptur hangisi olursa olsun kıyaslamak bi yana kalsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |