![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 22:30 |
İlk aracım olan 106 da yanlızca 1 ay kullandıgım hiç bir tamir vb işlem görmemiş TS-W309S4 model subwofer satılıktır.Özel üretim olan Champions Series dir.Kaliteli güzel bir sesi vardır.Ödemede forum üyelerine özel güzellikler yapılabilir.
4 Ohm Kabin Tipi Subwoofer 1400 W Maksimum Güç 400 W Nominl Güç Aracıma bağladıgım zaman açtıgım konu http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26117&title=aracma-ses-sistemi-uygulamas İLAN LİNKİ ![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() |
Hayırlı satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() |
teşekkürler |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
Ya kabin değilde bassı alabilirdim proje için yine de hayırlı satışlar kardeşim.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yeni gördüm daha cevabını ikisi beraber satılık böyle aldım böyle satıyorum ayrı ayrı ugraştırma beni ikisinide al işte :) konu hala günceldir.
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
Kabini özel tasarlıyorum kardeşim o yüzden. Şimdilik ara verdim zaten saolasın |
|
![]() |
|
![]() |
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Sub Alper Aksu arkadaşımızn Serkan abinin arabasını zorla elinden alması şerefine kendisine hediye edilmiştir. :)
Konu kilit. Düzenleyen Burak044 - 10 Temmuz 2013 Saat 19:38 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |