![]() |
|
19/05/2013 pazar keyfimiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 18:38 |
|
aslana da küçük pejocuya da maşallah .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maşallah yazı getirmişsiniz :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Salih abi güzel bi pazar geçirmişsin gördüğüm kadarıyla :) Maşallah.. Cumartesi ve Pazar öğleden sonra benim büyük vaktim araç yıkatmaya yer aramak ile geçti.. Sanki Bursa'da herkez anlaşmış gibi tüm istasyonlar ve araç yıkama yerleri doluydu.. Özellikle Özdilek AVM ye söyleyecek hiç bir söz bulamıyorum. Mübalasız 100 kişi sarmal kuyruk haline gelmişti. En son dün akşam saat 21:00 de elle yıkamaya verdim.
Bu arada nereye gittin abi şahane bir yermiş valla :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Maşallah Abi Allah Nazarlardan Saklasın :) Ne Güzel Bi Duygu Demi İnsanın Baba Olması :)
@torreto hafta sonu özdileğe girmek hata zaten :)
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Hakkatten şahane olur Salih abi. Çok güzel bir ortam maşallah.. İpragaz istasyonu tüyosu içinde teşekkür ederim. Bu güne kadar hiç aklıma gelmemişti çok sağol abi :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Aynen dostum, zaten son iki tane fiş kaldı :D
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |