![]() |
|
İstanbul Park 19.05.2013 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 14:59 |
|
Arkadaşlar Kısa ve öz olacak, Çok sevdiğim Lamborghini Avendator'e canlı dokunma keyfinide yaşamış oluyorum :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel görüntüler teşekkürler .Bir sorum olacak herkez girip İstanbul Parkta aracını deneyebiliyormu piste alınma şartları nelerdir bir ücreti felan varmı bir bilgin varmı ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Rica ederim :) Bende biraz araştırma yapıyım dedim katılımcı nasıl oluınuyor diye, öncelikle ilk giriş 10 tl (araç başı) araçsız bilmiyorum. sonra katılımcı olmak için araştırma yapıyım dedim, gülümsedim 120 tl si olan herkez yarışabiliyor, teknik kontrol denilen yerde emniyet kemerlerini ve kas kontrolü yapıyorlar ve kask yoksa ücret karşılığı (10tl) kiralıyorlar mecburi :) pek eğlendim diyemem, yarış değil, turluyorsun kendince :) katılmadım bende, 120 lirama açıdım :)
Düzenleyen Aziz - 19 Mayıs 2013 Saat 15:47 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bir kere olsun bu zevki tadmak lazım diye düşünüyorum şuanki aracımla olmazda :) daha iyi bir aracım olursa 206 gti 106 gti gibi spor tarzda bir kere olsun deniyicem İstanbul Park keyfini :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Rica ederim abi daha çok foto varda eklerim :) Ben foto çekerken kapı kolunu çektim kapı açıldı içim geçti böyle tansiyonummu düştü anlamadım, birden içine düşü verdim :D konsolo ve direksiyona dokundum, ellerimi 1 ay yıkamıcam :D :D :D
Ayıpsın olurda karşılaşırsak böyle biyerlerde yada normal dünyada :D anahtar sizin :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
:))) şimdi dank etti kafama benim devirdeki değişiklik, Lambo ya deydi ellerim ![]() ![]() ![]() ![]() abi start düymesinin kapağını açacamadım kırcam diye korktum :D yoksa izmite kadar yolu vardı lambonun :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Aslında İstanbul Parkta bir buluşma düzenlenebilir çevre illerden de gelen olabiliyormuş oraya :)
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Umut (magicperformance) yokmuydu Aziz göremedinmi? Resimler de çok güzel teşekkürler.
|
||
![]() |
||
|
rica ederim, biraz daha foto ekleyeceğim ofise gidince. 206 gti dışında bir araçla (kendi aracı diye biliyorum) geldiyse bilemem ama tek 206 gti benimkiydi malesef :( sordum baş vuru noktasına yok hiç 206 gti gelmedi dediler, ben öğlen 1 gibi ayrıldım işim gereği ondan sonra gelmişse bilemeyeceğim. kafama esip yola çıktığım için tel veya nette ulaşamadım bilgilerine, Plansızca aniden verdiğim bir karardı :( buluşma noktası olarak güzel bir yer olmaz bence, çok karışık ve dikkat dağıtıcı, ama amaç pistte tur atıp, araçları konuşturmaksa olabilir :) sağlam konuşur keyif alır araçlar, bizde organizatör 15 -20 yada daha fazla sayımızla normalden biraz daha zengin etmiş oluruz. ama kişi başı 140 tl ile (120 tl yarış katılımı 10 tl giriş ücreti 10 tl kask kirası) daha harkulade bir buluşma yapılabilir stabil 20 kişi olsak (artabilecek bir sayı) 2800 tl gibi bir rakam çıkıyor, çırağan sarayında bile buluşuruz :)
Düzenleyen Aziz - 20 Mayıs 2013 Saat 00:09 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
şahaneler güzel görüntüler yakalamışsınız :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |