|
Devir saatinin Değişkenliği mümkünmü? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 14:43 |
|||
devire dikkat edin lütfen son 3-5 gündür bunu yapıyor, 5500devirde 207 km hıza ulaşıyor yağı değiştirdiğimden beri sanırım alakası varmı bilmem, sanki kesiciye girmeden 220yi gecicek gibi artık :) ayrıca hızlanmadada değişiklik var. (yakıt total) daha önceleri aracım 212de bile kesiciye giriyordu şimdi 207 km hıza ulaştığımda devir 5500de çok şaşkınım :) 1000 devir daha bana kalıyor ama yol ve trafik müsaade etmiyor malesef :) ama şöyle bir sıkıntıda olabilir bu dervirden sonra yada 210 geçtikten sonra diyim dişli yada balata sıyırabilir mi ? |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Gayet iyi gibi araç neydi hocam
|
||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
imzamda yazdığı gibi, 206 GTI
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
220' de yapılabiliyor. Aman dikkatli olun. |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Dikkat etmeni ve etmenizi istediğim konu hız kadranıyla devir saatlerimizi karşılaştırmanız. hızlar aynı aldığım ekran görüntülerinde ama devirler farklı bknz: benim devir saati bknz: diğer 206 gti devir saati
Abi iyi bişeymi dedin kötü bişeymi? |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Abi gps ile karşılaştırdın mı
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
karşılaştırmadım iyi fikir, bire bir bilgi vemiyor pranha vardı eski şirketimde 110 geldikten sonra 90 hız sınırını aştınız uyarısı veriyordu? sabit 120 ile giderkende 112 falan gösteriyordu. hız göstergesinde mi anormallik var demek istedin sanırım? nasıl çözücez bu olayı, radaramı yakalansam bu hızla :) şaka bi yana bu performansı nerde test ettirebilirim?
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
oh abi içim rahatladı :) eski sahibi hakkını vermemiş evet ama yıpratmamış yormamışta aracı. 1 - BlackGTI nikli (ibrahim) arkadaşım bana bi ara kutup başını sök, 15 dk bekle, sonra kutup başını geri tak, kontağı aç ışıklar sönünceye kadar bekle kontağı kapatıp aracı çalıştır beyin lpg ayarlarından çıksın yanı sıfırlasın kendini demişti bu ilk çözüm 2 hafta falan önce yaptım bu dediğimi ama hiç hız yapmadım, ve o işi yapmadan öncede dediğim gibi farklı hızlarda kesiciye girdim. 212 - 215- 217 km gibi. şimdi 5500 devirde 207 km hıza ulaştım. 2 - ekzozla alakası olabilir mi? ilk susturucu ve ekzoz tıkanmış olma aracı kesiyor olma ihtimali? çünkü hgs anlatımımda ekzoz takılı değildi gişe geçişlerimde ve 210dan sonrasına kesiciye giriyor diye basmıyordum? 3 - 1 ay içinde 2 kere yağ değişimi yapıp ikincisinde motor temizleme ürünü (würth) kullandım buda son çözüm 4 - Hepsi ? çok karışık sorular sordum ama hepsine cevap istiyorum mümkünse?
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Abi rot balanscılara gitmen lazım eskiden bir alet vardı adam tekere getiriyor alet tekeri döndürüyordu ordaki hız ile kadrandaki hız aynı oluyordu. Tekerin belirli hızlarındaki sapma fln varsa onu ölçüyordu. |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
tamam hız ayarımı deniliyor ona? kapı kapı gezmiyim tel ile arayıp cihaz varmı yokmu öğreniyim? öyle gidiyim.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Aziz bu resimlerde senin araçla diğer araç arasında baktımda hızlar aynı gibi ama sadece öteki araçla aranda devir olarak 500rpm var. yani bu çok büyük bi farklılık değil, gibi. ama Alinin de dediği gibi bi gps le dene yada 90 sabitle yanına tanıdık bi araç gelsin o da 90mı gösteriyor. bi bakın. sein hız gösergen biraz yanlışta olabilir 5-10 km gibi. dayno aklıma geldi çıkarmı ki orda? hata varsa ....
|
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
peki lastik çapı farklısa böyle bi durum gözlenmez mi?
|
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
allppeerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
|
|||
hocam bide videodaki arabanın yağ sıcaklığı ile seninki çok farklı çıkıyor bence fazla sıkıştırma arabanı
|
||||
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
||||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sürat felakettir :(
|
||||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
komple sıfırdan maksimum hıza video cekeceğim, gözlemliyorum kadranda terslik yok ama gps ve 2 araba olaylarınıda deneyeceğim en kısa zamanda.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bunun nedeninide hgs kaydı gelince göstereceğim. tuzla giriş izmit çıkış minimum 140 km (makas atmamak ve virajlar yüzünden) uzun süre 200 km hızla geldim, bu mesafedede çeyrek depo bitirdim. fazla sıkıtmamaya çalışıyorum aldığımdan beri 3ncü olmuştur yada 4, 2 ay oldu.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|||
yağ sıcaklığı tavan yapmış
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
ZP105
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
dostum senın hız göstergen fazla gösterıyor 206 gti 6bin devirde 210 yapar
aracında kısa olsa 6bin devirde 200 yapar
aracına cok uzun bi şanzuman koysalar böyle bi hız yaparsın
|
||||
ZP105
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ayrıca yağ değişimi falan cok komik olur hocam yağ değişimiyle devir hız ne alaka :D :D
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |