![]() |
|
206 GTI 207 km hız normal sürüş :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 14:39 |
|||||
Arkadaşlar, sabah kafama esti, bindim istanbul park'a doğru yol aldım, izledim, gözledim, bizden kimseyi bulamadım :) 3 adet 106 vardı sarı kırmızı ve gri, izledim alkışladım :) çıktım geri geldim, gelirken de yol ve trafiğin el verdiğince hız yaptım yanlış değilsem 207 km hıza ulaştım hiç kasma kesme olmadan
![]() |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Hayt maşallahh
![]() |
||||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||||
![]() |
||||||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|||||
Senin araçta bi oynama yada ibrede bi terslik var sanırım çünkü bizim araçların bu hızı görmesi için 6000devri görmesi lazın 5.vites 5500 devirde tam 190 oluyor normalde şimdiye kadar gördüğüm bütün 206 gtı larda böyle
|
||||||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||||||
![]() |
||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||||
bende bunu anlattım yeni konuyla, bkn:
Üstadım sevgili abim, teşekkür ederim beni düşündüğün için, etrafıma ve kendime güvenlik çerçevesi içinde yapıyorum bu hızları, onümün dolacağını hissettiğim an hız kesiyorum :) 106 iyidi yapabileceklerini yaptılar ama yarış tadında olmadığı için keyf almadım ve coğu sürücü sıkılıpgezinti yapıyorlardı :) |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
uçak uçak maşallah ama biraz daha sakin kullanın nihayetinde araba bence hakkını yeterince vermişsiniz
|
||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Teşekkür ederim :) Aracımda hakkını veriyor maşşallah, hedefim kadranı bitirmek, lakin düz ve sakin bir yol bulamıyorum basmak için :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||
Geceleri deneyin |
||||||
![]() |
||||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||||
valla hakkını vermişsin aga... allah kaza bela göstermesin...
|
||||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||||
![]() |
||||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|||||
vay lacuna coil dinleniyor :)
|
||||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||||||
![]() |
||||||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|||||
Maşallah gti ye. Hararet göstergesini anlamadım tavana dayanmış yandaki ama öteki de 90 ın altında. İkisinde de sıkıntı vargibi, normal değil. Yoksa normal mi? |
||||||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Gece denemek benimde aklımda dün dnicektim çıkamadım. tavsiye için teşekkür ederim.
Allah razı olsun :)
Kesinlikle :) anathema, testament te favorim, Pantera, sepultura, overkill, bunlarda tercihlerim arasında ![]()
yağ basıncı süratime ve süratte kalma süreme göre normal (sağdaki) diğeri ise hava akımınıda aldığı için yeri geldiğinde 80nin de altına düşüyor. serin yada soğuk havalarda.
Düzenleyen Aziz - 19 Mayıs 2013 Saat 23:46 |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ah bi ulaşabilsem üstadım, akıllara zarar :D şuanki devirle kesiciyice iptal etsem 10 km ye tekrar gelirim herhalde devir saatine tur bindirmek, eşşedüenlailaheillah :D :D guines olurmu ki, varmıdır yapan :D yok artık yahu uyku bastırdı :D ama arada paylaşılan videoda kesici sesi gelmiyor fakat 220ye dayanıp kalıyor, saat 6 yönü, (galiba 250 oluyor göz kararı) hayal gibi bişey :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||||
çok güzel maşallah :) allah nazardan saklasın Aziz'im :)
|
||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||||
![]() |
||||||
|||||
306 yı görmedim, sende bulandırma ha bire üstadım 206 gti daa bu :)
Saol toretto allah hepimizi kötülüklerden korusun :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Evet arkadaşlar, 2 konum vardı bu durumla ilgili, teknik açıklamayı yapıyorum.
öncelikle, o kadran bana yetmiyor yetmeyecek. 1-2-3-4 viteslerim kısa şanzıma, 5nci vitesim uzun şanzıman. ayrıca daha çıplak gözle bakmadık, yurt dışından dönmesini beklediğimiz ustamız bakıcak, ancak deneyimlere göre benim şanzıman orjinal olmayıp, ya Qsilver şanzımanı yada partner şanzımanı olabilirmiş?
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |