![]() |
|
307 lpg problemleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 13:16 |
Öncelikle ütm forumdaşlarıma selamlar.
Ben İzmir'den Hayrettin Bahadır.
307 Premium XT 1.6 Otomatik vites (AL4 olarak geçer) aracıma LPG uygulaması konusunda biraz kararsızım. LPG taktırısam aracımın performansında her hangi bir kayıp olur mu? Eğer LPG uylulasına karar verirsem hengi marka tavsiye edesiniz? aslında lpg yi hiç sevmiyorum ama daha evvel lpg li araba kullanmadığım için ön yargılı da olabilirim bilemiyorum. Yani sonuç olarak LPG taktırsam mı? Takrırın derseniz Nereye (İzmir) ve hangi marka taktırmalıyım? |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı utunmuşum arkadaşlar aracım 2006 model 67bin km. de
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok ufak bir fark oluyor (bence tabi)ama eğer iyi bir kıt ve düzgün bir montaj yaptırırsanız anlamazsınız bile lpg ye geçtiğini.markadan ziyade montaj çok önemli .atiker kullanıp sorun yaşamayan bir çok arkadaş var .biz iki aracımızda kıt mtm kullandık ve kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık . prince ,kıt mtm ,telefleks bunlar biraz diğerlerine göre pahalı. son olarak kıt mtm yi kendim kullandığım için rahatlıkla önerebilirim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende taktırmanı tavsiye ederim bi fark göremedim benim araçta brc marka var memnunum bi sorun çıkmadı şimdiye kadar
|
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Olaya şöyle dalıyım. bende 206 otomatik vardı, tanımadığım tüp ustalarına gittiğimde, otomatik araca takma tüp çekişten düşüyor dediler. biz para kazanırız elbette adımızda kötü olmasın dediler,
Not: benimki 1.4 motordu ama :) ama tüp taktıranını gördüm sorun yaşamadığını söylüyorlardı, bende neyse dedim taktırmadım. bence taktır ve marka atiker tavsiye ederim, tabi sağlam bi usta bulman lazım en önemli unsur o. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Zavoli vardı bende hiçbir sıkıntı olmadan kullanmıştım. Şu anda aracımda atiker var, onda da sıkıntı yok. Ama zavoli sanki daha iyiydi ve daha az yakıyordu. Atiker ise reno gibi şahin gibi :) Parçalarını çöpten bile bulabilirsin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
LPİ sistemi ile ilgili bilgisi olan varmıdır?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |