![]() |
|
yeni civic hb mi golf 7 mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 02:50 |
merhaba abiler 307 aracımı sattım ve yeni araç aramaya başladı. satış sebebim 1.8 vtec hb civic idi ama sıfıra yöneldim şimdi.
308 almıycam. auris vs de ( aslında olabilir ) ama ben yeni honda civic hb 1.4 sport ile golf 7 comfortline arasında gidip geliyor. bi yandan alman kalitesi bir yandan japon sorunsuzluğu. vw 1.2 ekonomik gibi geliyor gözüme. honda 1.4... ıkısındede start stop var. hondayı test ettim dizelini. araç harika . ama vw i test edememele birlikte. aklımda kaldı cok fena. müslüman mahallesinde salyangoz satıyorum gibi oldu ama siz olsanız ne yapardınız. donanımlar ; honda cıvıc hb : 17'' , geri görüş kam, 6 ileri manuel, idle stop, econ modu, renkli gosterge paneli, katlanır ayna, gündüz led farı, lastik bas sens,cruice cont,yagmur far sens.cıft bolge klima, 6 yıl garanti en guzelı bu, ve en önemlisi aklımdaki marka idi. vw ise; akraba ve arkadaş gazlamaları. abi kapayı kapatırkenki sese bak yaa lafları. peugeot kardeşleri olarak sevemediğiz marka :) , bunların yanı sıra . bildigin alman abi işte. start stop , 1.2 turbo ( yeni motor) 16'' , cıft bolge klıma, yagmur far sens yok... hız sabıtleme yok. ama ıcı cok hos ve ıc dıs kalıte hıssi. 2 yıl garanti ?? + 2 yıl daha (1260 tl nı alırım dıyorlar. honda plazada var. satısa daha sipariş 1 hafta. 50,500 golf ekime kadar tr de hiç bir bayii de yok. 49.000 özellikle koliva;alicilik;307bursa ve diğer abilerim. sizce ?? |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vw nin bu yıla yakın bekletmesine uyuz oluyorum. vw kullananların bana kalırsa tek havası sabah akşam kapıda bekledim aldımdır. Ben de alman üretii araçları seven ve savunan bir insanım ama vw mi bırak kalsın.
Poloya niyetlendik 1.6tdi var kahve rengi en tutmayan rengi imiş o yüzden satamamışlar kalmış. bluemotion bekleyelim dedik 1.2tdi hazirana adımızı aldılar. Dedik kalsın. Golf zaten karaborsa. Servisler de cabası 10000km bakımlarının fiyatlarını araştırdık toyota-honda 400tl dolaylarıdna iken vw en az 400tl dedi. O da dsgsiz se :D Poloyu denedim ferah ve seri bir araç ama 206dan sonra ahım şahım geniş gelmedi bana. golf 7 1.6tdi dsg denedim ya ben acemiliğimden dsgyi sevemedim yada test aracının sorunu vardı bilmiyorum hiç bahsettikleri kadar mükemmel bir şanzuman değil. Hafif yokuşta dip gaz yapıyım dedim bakalım tepkisi nasıl yaklaşık 6sn bocaladı araba hani çift kavrama hani bir kavrama düşük viteste yok öyle bişi araba 10sn sonra vitesi düşürüp toparladı. auris deki MM ile karşılatıralamaz muhakkak daha hızlı geçiş sağlar ama auriste dip gaz yaptımı anında devre göre vites düşürüyor. VW sahibi olmak bana kalırsa türk insanın oluşturduğu fenomenlikten öte değildir. SciroccoR golfR fln neyse de bilmiyorum o kadar paraya değer mi ? Honda nın bir öncekli ksadan çok bir farkı yok. Benim aldığım vakitte daha çıkmamıştı. Zaten C segmentindeki Hatchback araçlara baktığınıda misal i30-auris-civic-golf7-ceed çok benzer hatlara sahipler. Benzinli düşünüyorsanız fikir dağarcığım kısıtlı çünkü dizel otomatik odaklı bir araştırma yaptık o yüzden benzinli motorlarla ilgili tecrüğbe bilgim kısıtlı kaldı. Ama aurislerin 1.6 multidriveS şanzumanları sakin kulanımda şehir içi 7ltye çok rahat iniyor. Honda kullanan arkadaşlar daha çok bilgi verecektir yakıt konusunda. İkisi arasında honda derdim golf 6-7 ye bakarak civic de daha çok değişim var. Donanım bazında şahsen en donanımlı almayı tercih ederim. BAz modele baktığınızda arada çok fark oluyor. Ben en bir üst paket almadığıma pişman oldum. Arada 3bin tl fark vardı ama bunlara değermiş sonradan öğrendim; -Park yardım sistemi -Deri kaplama konsol -Yarı deri koltuklar -Çift bölgeli klima -Geniş bilgi ekranlı gösterge -Ön koltuk ısıtma -koltuk bel desteği |
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde aklım honda dan yana aslında. kendimi gaza getirmeye çalışıyorum günlerdir dogrusu... sizinde fikirleriniz cok onemli tabiki benim için
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
bu arada ikisinde de cc yokmuş . honda katalogunda kelime oynu var ;
- ayarlanabilir hız sınırlandırıcı.. yok adam sende :) benim annemi görmemişsin sen 130 dan sonra ki tepkiyi hiç bir sisteme değişmem :))
|
|
|
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu forumda baska marka konusmak aslanlara ihanettir.
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
aslanda bize ihanet etmeseydi kardeşim...
![]() |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
koskoca il temsilcileri bir sey demiyor. siz neden kizdiniz ki? forum kurallari icerisinde boyle bir madde yok... bilginize . iyi gunler... |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
şeytan ikisini de al diyor. sport honda 51, golf vıı 47 bin. aradaki farkıda garanti uzatma desek aynı fiyat. bu sabaha kadar golf diyodum sımdı geri hondaya döndüm. hayırlısı olsun inşallah .
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
YOrum yapmıyacaktım ama dedimki, Honda al diyimde golf alıp üzme kendini :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
niyeki hocam.
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
"honda cıvıc hb : 17'' , geri görüş kam, 6 ileri manuel, idle stop, econ modu, renkli gosterge paneli, katlanır ayna, gündüz led farı, lastik bas sens,cruice cont,yagmur far sens.cıft bolge klima, 6 yıl garanti en guzelı bu, ve en önemlisi aklımdaki marka idi.
vw ise; akraba ve arkadaş gazlamaları. abi kapayı kapatırkenki sese bak yaa lafları. peugeot kardeşleri olarak sevemediğiz marka :) , bunların yanı sıra . bildigin alman abi işte. start stop , 1.2 turbo ( yeni motor) 16'' , cıft bolge klıma, yagmur far sens yok... hız sabıtleme yok. ama ıcı cok hos ve ıc dıs kalıte hıssi. 2 yıl garanti ?? + 2 yıl daha (1260 tl nı alırım dıyorlar. " Senin yorumunla yola çıktığım için bunu söyledim, ayrıca honda ile vw arasında kıyas yaparsam ben 2013 model vw golf yerine 2005 hondayı tercih ederim :) 1500 tl fiyat farkı ile sahip olacaklarınıza bakın, oysa vw 1260 tl ile sadece +2 yıl garanti demiş? |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
vw den bi edepsizlik daha . ekime kadar ulkeye arac girmiyecek sadece 200 arac geldi 1 ayda pnlarda satildi.
yok yaaa sahibinden.cm da tonla ilan var beklemek yok 0 golf diye... la sanki marka adi vermiycem ama yok bilmenne cikisli, suw aliyoz yada spor araba.. vw in en cazip yani kendimde dogus grubu personeli old icin kredi gercekten cok cazip. hinda 1.20den kullandirirken. dogus finans vdf 0.89 normal 0,70 personel ind li... baska forumlara da bakiyorum baya buyuk kavgalar cikmis :) |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
donanımda aurise de sataşanlar oldu topu topu 3-5 çapulcu golfcü var yıl bekleyip almışlar ki golf hep aynı araba ben bir değişim göremedim 4den bu yana. LAf atıyorlar. VW yi bu politikaya getiren bizleriz adam arabayı getiretemiyorsa siz bunun bride yedek parçasını düşünün artık her parça için 1 ay bekle dur işin yoksa. AKıl işi değil inanki. Tanıdık bir bankacı ile konuş ille aldığın yerden finans sağlamana gerek yok. Biz tanıdık vasıtası ile 0.70 (bayiinin oranı +700tl masraf ve sigorta) yerine 0.68 (bankacı tanıdık +200tl masraf ve sigorta ) 40bin çektik 24 ay vade ile. Civic kasası çok değişik olmasa da yeni bir model bir çok değişiklik vardır biraz daha araştırın derim vaktiniz varsa hemen karar kılmayın ve opsiyonları dikkatli inceleyin. 206+ı alırken kimse bana bagajında lamba yok demedi. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Volkswagen sahipleri ayrı bir dünya da yaşıyor, ben artık böyle düşünüyorum, ikinci elini sıfırdan pahalıya satanlar var üstelik alanlarda var, neymiş 3 ay sıra varmış, hay Allah'ım ya
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
arkadaşlar bu getirme mevzusuna bu kadar takılmayın bu sadece wv de yok uzun beklemeler istedigimiz özelliklerde fiat punto sorduk 3 ayde gelir dedi yetkili bayi şaşırmayın bu kadar bu araçların çogunun üretimi malesef ülkemizde yok bir jetta taaa meksikadan geliyor hemen kestirip atmayın.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
her iki markayıda kullanma fırsatı olmamış biri olarak!
sırf bizim milletin wolkswage ne verdiği gereksiz fazla değere uyuz olduğum için honda yı tercih etmenizi ısrarla öneririm. :)
Düzenleyen mami202 - 19 Mayıs 2013 Saat 23:54 |
|
![]() |
|
Kardeşim özel bir talebin olur 3 değil 13 ay beklerim ama adamların elinde bırak istediğin hiç bir modlei yok. Polo yok ve 3 aydan önce gelmez diyor adam. Toyota yeni çıkardığı aracı her ay seri bir şekilde gönderiyor. Sedefli beyaz sorduk . bir dahahki sefere gelir dediler o da 2 ay ama 4000tl fark istediler donanımdan ötürü. |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bizimde istediğimiz zaten boya ve sunroof du biri 3 ay demiş biri 2 ay demiş bence bunlara takılacagımıza araç gelmiyo etmiyo diye yakınacagımıza bu araçların en çok kullanıcııları Türkiyede oldugu ve ülkemizin bu markalar için çok mükemmel pazar halindeler şuanda neden burada üretmiyolar. Bence bunu tartışmalı gerekli yerlere iletmeliyiz hatta işi dahada ileri götürüp neden yerli araç üretmiyoruz diye isyanda çıkarabiliriz :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
tip olarak golf ama özellik ve motorunun 1.4 olması sebebi ile civic. bence 1.2'den uzak dur derim
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İkisinden birini dersen illaki honda civic hb derim...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |