![]() |
|
307 HDİ aslanım kaç beygir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 21:12 |
Herkese Selamlar..
Bu benim ilk konu açışım ![]() ![]() Asıl konuya gelecek olursak benim oğlan kaç beygir tam olarak çözemedim. Aracımı alırken ilerde ChipTuning yazılım atıp 120-130Hp civarı bir güç elde etmeyi düşünüyordum. Şimdilik tatmin edici bir performans alıyorum. Yakıt konusunda da 2 ay önceki mazot fiyatlarına göreki hesaplarıma göre km'ye 18krş yakıyor. yani 7lt. ile 190km gittim. Bilgisayara kalsa daha 20 km. giderim diyordu ![]() Şimdi en başa dönersek makyajlı kasa 2006 Model Peugeot 307 1.6 HDI Comfort aracımı İlk aldığım günün ertesi hemen 10bin bakımına girip tüm gereksinimlerini karşıladım. Sonrada bakalım neler yapabiliyorsun deyip aldım aslanı çıktım düzlüğe ![]() |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |