![]() |
|
çekişten düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 14:04 |
||
herkese iyi günler arkadaşlar.
2008 model 207 1.4 trendy 90 hp aracım var.
geçen hafta forumda benzin pompasının arızalandığını ve parça siparişini verdiğimi söylemiştim. bu sorun ile ilgili forumda konu açtım. 2 gün önce pompa geldi. Şahin Peugeot Murat'a teşekkür ediyorum. orjinal parça.fransız malı.kutunun üzerinde falan peugeotun barkodlu stickerı filan var. pompanın içerisinde made in france da yazıyor. pompayı şaşi numarasına göre istedik. ama sökülen pompa ile gelen pompa tamamen değişik yapıda. benzin haznelerine kadar farklı. ama bana araç çekişten düştü gibi geldi. eski ataklığı yok gibi sanki. pompadan kaynaklı olabilir mi?ayrıca pompa benzin tüketimini arttırabilir mi? Araç benzinli.lpg yok arkadaşlar |
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hiç takmadan değiştirseydin keşke parçadan sonra çekişte değişim olduysa başka bir nedeni olmaz herhalde.
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
bu cevabı ben anlayamadım, hiç takmadan değiştirmek? ayrıca, duydugum kadarıyla, benzin poması değişince belirsiz bir zaman, uyum süreci varmış yada öyle bişey di, uydurmuşta olmıyım kulaktan duyma, alışma zamanı tanımak lazım galiba, ama mantıken verdiğin bilgiye göre "benzin haznelerine kadar farklı." buda bir etken olabilir.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bana dün gittiğim usta da sizin dediğiniz şeyi söyledi. pompa değiştikten sonra depoyu fulledikten sonra bar kendini ayarlar dedi. şimdi aldığın 4-5 lt benzinle şamandıranın sağlıklı göstermesini ve pompanın alışmasını bekleme hemen dedi. artık kim ne derse ona inanır hale geldik.
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
anlaşılmayacak bişey yok kardeşim, arkadaşım mesajında aracından sökülen pompa ile satın almış olduğu pompanın farklı yapılarda olduğunu belirtmiş ona istinaden takmadan değişim yapsaydı daha iyi olurdu dedim,
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Tamam şimdi anladım, yeni pompayı takmadan değişim :) afedersin. evet, o tarzda bişeydi duydugumda, uyum sağlama demek istediğim :)şöyle bi kıy paraya fullede adam olsun :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
ne demek, olur oyle gozden kacan kelimeler.
|
|||
206 hdi x-line
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |