![]() |
|
206 Çakmaklık Etrafındaki Plastik Işığı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 23:58 |
Çakmaklığım çalışmadığı için yan sanayi çakmaklık aldım bağlantıyı yaptım fakat kenarındaki turuncu yer yanmıyor bu normal mi yoksa ben mi bişeyleri eksik yaptım acaba?
![]() ![]() Düzenleyen rolandgarros - 18 Mayıs 2013 Saat 10:07 |
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ampul ü çıkmış veya patlamıştır.Söküp bakmanız lazım:(
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
normalde yeni aldım ama uyduruk bişey tam oturmamış olabilir sanırım ampul kısmı emanet duruyordu zaten
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bende değiştirdim, çakmaklığı, çalışmıyordu komple aldım, benim aldığımın içinde ampul yoktu ama. ben alıp taktım. ampulu görebiliyormusun yoksa etrafı tamamen kapalı mı?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
ampül açıkta kızaklı bir sistem yapmışlar ama orjinali gibi tam oturmuyor sanırım ya temassızlık var ya da çalışmıyor
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
temazsızlık vardı benimkinde, ufak itiş kakışlar eğmelerle ayarladım bende, zaten turuncu kısım zor girdi çatlattıkta :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
üstadım çok kırdın kalbimi teessüf ederim :) söktüm geldim :D ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
aaa yok lütfen, bende merak ettim sen yazdığın an yanlış mı hatırlıyorum diye kimseyi yanıltmak istemediğimden yaptım üstadım. ayrıca görünen anpül aldığımda içinde yoktu. ben + olarak aldım, 25 kuruş dedi fiyatına " de yürü git" dedim aldım yani para vermedim yani aldım öyle çakmaklık alana hediye tarzında zoraki tadında beleşe flan :D çakmaklıkta komple 7 tl idi.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |