![]() |
|
307 otomatik benzinli ile uzun yol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 22:32 |
Arkadaşlar 8 haziranda 1.6 otomatik şanzıman benzinli 307 ile antalyaya tatile gitmek istiyorum.
307 kullanıcıları bilgilendirirse sevinirim. Gidiş geliş bana Antalya kaça patlar. ortalama hız 100 km
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mersin antalya mersin ise fazla yakmaz. Kars antalya kars ise biraz maliyetli olur
![]() Ben manuel 307 benzinli ile ist/kartal - tekirdağ/şarköy - ist/ kartal arasını 5.9 lt/100 km/l ile tamamladım. Toplamda 570 km lik yol , giderken 3 kişi , gelirken 2 kişi Düzenleyen individual - 16 Mayıs 2013 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Nerden nereye olduğunu yazmamışım. Bursa Antalya gidiş geliş 4 kişi
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
4 kişinin gidiş geliş biletleri 440 tl yapıyor reis
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Rebel35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ortalama 9L/100Km lpg tüketimin olur , 90km hızla gittiğini varsayarsak , aldığın lpg fiyatıyla çarparsan istediğin bilgiye ulaşabilirsin.
|
|
Peugeot 307 1.6 Break BVA
Pioneer DEH-1450UB |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen hafta, istanbul/Kartal- Edirne/Erikli gidiş geliş 6.1 lt/100 km tamamladım bende... ama ben 100-130 hatta bir ara radar varmıydı bilmiyorum Keşana yaklaşırken 190 km hız yaptım :(
bir de ekliyorum toplamta 714 km olması lazım...
Düzenleyen okan77 - 17 Mayıs 2013 Saat 13:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Araç benzinli arkadaşlar ?
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |