![]() |
|
Bunlar farklı bir dünya ya! (Mercedes içerir) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 20:53 |
|
Arada patronun e class ve cls' sini kullanma fırsatı buluyorum ağzım açık kullanıyorum ama bu s class ı tahmin bile edemiyorum. İlk başta çok güzeller ya beyaz beyaz.
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mercedes gerçekten ayrı bir dünya konforda tek geçerim .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben de hastasıyım. inanır mısın duş başlığı almış babam ucuz birşey bir baktım ki mercedes amblemli tıpkısının aynısı |
||
![]() |
||
|
Buna benziyor |
||
![]() |
||
|
daha da hastası var. para olunca ahh ah Abu Dabili milyarder Sheikh Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, nam-ı değer 'Gökkuşağı şeyhi' her biri gökkuşağının 7 farklı rengine sahip Mercedes S Classes araçlara sahip. Al Nahyan aynı zamanda 'canavar komyon' olarak bilinen dev Mercedes kamyonuyla da özdeştirilmiş durumda. Düzenleyen hLL 206 - 16 Mayıs 2013 Saat 21:23 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Zamanında mercedes beyaz araç üretmiyormuş diye duydum şimdi ise en çok tutulan renklerinden biri beyaz çokda yakışıyor ama.Konforuna yol tutuşuna zaten laf edicek hiç bişey yok ama ben yeni mercedesleri niyeyse sevmiyorum eskileri daha çok hoşuma gidiyor nostaljik olsun benim olsun :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
şimdi çoğu sıradan insanda şu vardır. eğer aracın fiyatı yüksekse kalitelidir. iyidir. fakat bana göre bir arabanın ön torpitosu ne kadar uzunsa o araç o kadar kalitelidir. benim kafam ön cama 15 cm mesafede olduktan sonra isterse uzay mekiği olsun kullanmam. mesala Peugeot,Ford,Audi bu konuda birazdaha dikkatliler. Audi bazı modellerinde kullanıyor uzun torpitoyu.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
mercedes adı bile konfor içeriyor :) Ama tabi hiç ilgi duymuyorum açıkçası tabi kullanma fırsatım olsa kullanmazmıyım orası ayrı konu ınsan butçesıne göre ılgı duyuyor heralde bütçe yoksa ilgide duyasın gelmiyor :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2013 mersedes kompressor tam otomotik kullanıyorum lambaları otomotik onada alışınca 206 kullanamıyorum akşam peconun lambalarını yakmadan trafiğe girmişim korna çalınınca aklım başıma geldi mersedes bir hastalıktır geçmezde tedavisi yok
![]() |
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
|
adamlar bir gökteki yıldızdan birde yerde yıldızdan korkun demiş :)
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
yalnız arka koltuktaki olay değşet güzel bişiy adam araçtan inmek istemez
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Gel bir de aurise bak ön camla aramda futbol sahası var ![]() ![]() Hep ağır ve farklı bir havası var bu meletlerin. Ama ben BMW olsun spor olsun derim. ![]() |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Bende ki apayrı bir hastalık :) yenileri alan alsın bana 69-92 arasındaki mercedesler yeter :) Ahh ahh aslandan önce full yıldız vardı özledim kerataları bee
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |