![]() |
|
Kaçınız kendi evinizin önüne parkedebiliyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 20:33 |
Daha önce başka forumda açmıştım böyle bir konu ve çoğu kişi parkedemediğini dile getirmişti. Sizlerin durumu nasıl? Ayrıca 1 Nisan günü ( mavi pejo benim) nisan başlarında bayanın biriyle tartışmam oldu. Fotoda parkettiğim yere gelip bana buraya parkedemeyeceğimi buranın yeşil alan olduğunu söyledi. Tabi üslubu böyle düzgün değildi ve bağrınıyordu. Nolduğunu anlayana kadar kadın bağrına bağrına gitmişti. Acaba dedim bişi mi yaptım noluyor? Bende arkasından gidip Türkçe bağırdım. Baya saydırdım. Malum bulgarca tam bilmiyorum Türkçeyle karışık konuştum. Ama gel gelelim. Kadın şuan son noktayı koydu. Belli ki çok tanıdığı var ki kaldırımı yaptırıp demir dubalar da koydurdu ve artık oraya ben dahil hiç kimse parkedemiyor. Napsam tek tek onları söksem mi? İnanın ki 20 30 dairelik apartmanın önünde 3 4 arabalık park var :S Ayrıca kadın o beyaz 1. katta oturuyor. Oranın onunla hiç bir alakası yok ama takıntılı sanırım. Şuan ki durum. Düzenleyen hLL 206 - 16 Mayıs 2013 Saat 20:40 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Bu Konuda Çok Büyük Sıkıntım Var Bırak Evin Önünü Aracı Garaja Bile Koyamıyorum Olayı Anlatıp İçimi Dökemk İstiyorum :) Benim Babamın Eniştesi Var Ve Oğlu Otobüs İşinde Çalışıyor Kendi Garajarı Var Bizim Yandaki Boş Arsada Arabalrının Garajı Var Ben Arabayı Alınca Garaj Yaparken Arsa Onların Olmamasına Rağmen Otobüsü Koydukları Gerekçesiyle Kavga Ettik Ve ŞU An Birbirimize Konuşmuyoruz Evlerimiz Karşılıklı + Otobüsü GARAJIN Önüne Arabalarını İse Bizim Evin Önüne Koyuorlar Öyle Bi Sinir Olayki ..
|
|
![]() |
|
Kapalı garajı olanlar şükretmeli hatta onu geçtim evinin önüne parkedebilen şükretmeli |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
İşte ONLAR Yüzünden olmuyor ya bende ondan bahsediyorum garajın önüne otobüsü evin önünde kendi arabalarını koyuyorlar
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizde Allah'a şükür şimdilik evin altındaki park alanı yetiyor. Apartmanda birkaç kişi daha araba alırsa bizimkide yetersiz kalacak ve ilk gelen yeri kapacak :)
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bizim evin önüde genelde boş oluyor sokak geniş olduğu için çift sıra park yapabiliyoruz, ayrıca 150 mt mesafede eşimin çalıştığı hastanenin otoparkı var ama kullanmıyorum, zorda kalırsam orayada park edebilirim.
|
|
![]() |
|
Ne yalan söyliyim imrendim valla ya. 20 dairelik apartmanda şirket dairesinde oturduğumuzdan dolayı kimseyi tanımam. İlk başta selam veriyordum bön bön bakıyor millet. karşılık bile vermiyorlar. Artık suratlarına bile bakmıyorum hiç birinin. Bu bulgarlar kadar tembel pis leş kokulu insanlar ben hayatımda görmedim ya. Bıyıklı sakallı kadınlar var abi |
|
![]() |
|
Bulgarlar Türk Düşmanı Zaten Kardeşim Bilmiyormusun Sen ? :)
|
|
![]() |
|
Biliyorum tabi, yüze gülümser arkadan konuşur hepsi. Az kaldı 2 3 sene daha dayanmam lazım. |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Benimde site önünde yerim var, kimse park edemez aklını alırım :D :D site otoparkı küçük 22 daireye 6 araçlık yer yapmışlar 4 araç girince doluyor, dersinizki 6 araçlık yere 4 araç nası bi anlatım, girişten içeri doğru, 3 öne 3 arkaya koyacak şekilde yapılmış ama öndekiler çıkmak isteyince çitlerden atlarlar diye hesaplamışlar sanırım :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
abimle aynı apartmandayız abimde 1 bizde 2 araba var illaki 1 araba kapıda kalıyor..biz baya baya çiyanlık yapıp bi arabayı cıkarınca digerini çapraz bırakıyoruz gelince duzeltip park ediyoruz.
![]() ama şöyle bir gerçek var duba ve kaldırım yapılınca orası daha güzel ve düzenli olmuş yalan yok
![]() |
|
![]() |
|
tamam abi güzel oldu ama katlanabilen araba istiyorum o zaman. |
|
![]() |
|
Gelseydin Bizim Köye :) Herkez Bulgaristan Bizim Köyde :))
Köydeki Cami :) ![]() Buda Gençler Olarak Toplandığımız Baraka Yada Artık Ne Derseniz :) ![]() Bak 2 Fotoğrafta Anlattım :/ Ayrıca Konuyuda NERELERE Getirdim Hee ..
|
|
![]() |
|
Nerelisiniz? Denk gelirsek bende geleyim yanınıza |
|
![]() |
|
Ben Şu An Türkiyedeyimde Haftada Bir Gidip Geliyorum Şimdi Nasıl Anlatacağımı BİLEMEDİM Fotinovo Köyün Adıda Bilirmisin Bilmem Google Mapa ( http://maps.google.com/ ) Fotinovo , Bulgaristan yazıp Ara İstersen
|
|
![]() |
|
Pazarcık ta sanırım. Ben Kırcaaliliyim. Evimiz Türkiye'de ama Yambol da çalışıyorum. Yakın sayılırız. Bende genelde yollardayım |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Aynı dertten bende çekiyorum yan apartmanda oturan bir komşumuz var evimizin altındada yeynir dükkanları var tam 5 tane araçları var hem kapının önüne hem karşı kaldırıma araçlarını çekiyorlar tabi diger komşularda çekiyor bize park yapabilecek hiç bir yer kalmıyomecbur başka yerlere çekiyorum hep arabayı.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bende bu sorundan yana çok şikayetçiyim iyi yere değinmişsiniz .Apartmanın önünde tam camlarımızın altında yerim vardı tenekeye beton döktüm duba yaptım kımse oraya parketmezdi hep parkediyordum tam karşısına yapılan inşaat nedeniyle 1 senedır parkettığım yerımden oldum apartman gibi kamyonlar dönünce sağından solundan çekmek zorunda kaldım ayrıca aracı hergun kullanmıyorum 2-3 gun belkı daha fazla durur yerınde bu yuzdende benım ıçın tam bir çile bu konu.Şimdi sıkıştepiş apartmanın önüne koyuyorum 5 araç parkedıyor kapıları açmaya yer yok gidiyorum gelıyorum komşuda 3 tane araba ya kardeşim sen filo kurcaksın dıye ben arabamımı ziyan edıcem yer yok deli oluyorum hangisinin kullancaksan getir kullanmıcağını otoparka götür kavga edıcem en sonunda ınsanlarda kendını pek bılmıyor açıkçası bu konuda madur olmaktan bıktım kaldırıyorum butun sılegeçlerını başka insan olsa yaparda kötü bişey yapmayada gönlüm elvermiyor o kişilikte değilim anlayana kadar bu uygulamaya devam edıcem yapcak bişey yok
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
ben cennette sayılırım yazılanlara bakarsak benim 206 kapalı otoparkta linea da açık otoparkta duruyor aman çaktırmayın:D
![]() |
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() bu konuda bende sikayetciyim ama park yeri bulamamaktan deyil gelisi guzel park edenlerden sikayetim su yonde 250 haneli kapali bir setede oturuyoruz daireyi alirken kaldirim uzerine park yasak dediler bende 12 bin euroya 1 tane garaj 3 euroyada acik park yeri satin aldik mecburen malum 2 tane arac var bazi uyaniklar almadi tabiki simdi kaldirim uzerine park ediyorlar bizde yolun ortasindan yurumek zorunda kaliyoruz hadi biz yetiskiniz cocuklar icin tehkikeli oluyor arada bir bazi dallamalar tam kapinin cikisina koyuyor bebek arabasiyla cikmamin imkani yok
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |