![]() |
|
Düşüncelerinizi esirgemeyin! (Römork) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 21:47 |
|
Geçenlerde rastgelmiştim.. Fotoğraf makinem hazır bulunmadığı için yanımda fotoğraflayamadım.. Aşağıda resmini paylaştığım vosvos a göre daha tatlı renge sahipti ve biraz daha iyi duruyordu.. Malumunuz panda cığıma yapsam yakışır mı? Bana ne kadara mal olur? Kullanımının bana herhangi bir sorun yaşatması olabilir mi? Aracım manuel 1.2 motor hacmine sahip bu arada.. ![]() Düzenleyen cigdemilker - 14 Mayıs 2013 Saat 23:17 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet abii.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yarım pandayı nasıl bulucan İlker :)
|
||
![]() |
||
|
fotoğraflar alıntıdır. ![]() |
||
![]() |
||
|
Derdi veren Allah dermanını da verir diyelim.. Abi kafama yatsın da zaman sıkıntısı yok 3-4 yıllık bir süreçte halledebilirim diye düşünüyorum..
|
||
![]() |
||
|
Güzel ve sıradışı bence :) |
||
![]() |
||
|
İlk hiç fikrim yoktu, çok beğendiğimden sadece.. Sonrasında ilginç fikirlerim oldu.. Ekmek arası balık, yürüyen pamuk şeker, patlamış mısır, en önemlisi tekel bayii.. ne bileyim heveslendim işte.. gençliğin gözü kör olsun.. hala çılgınca şeyler yapasım var ne diyeyim abilerim..
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
yaaa abi sen uyu.. ben heveslendim iki dakikada heves meves bırakmadınız.. bak elin adamları nelere kıymış
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
panda bulamazsam şahin, doğan, anadol falan sürüklerim arkamda..
![]() |
||
![]() |
||
|
vallaha mı? ![]() ![]() olmaz mı şimdi ne diyorsun abii?
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Ben bunlari gösteri amaçlı sanardim baya baya kullanan varmiş :) 1,2 motorda çekiş ve yakitta artiş gibi sorunlar olur en basitinden diye düşünüyorum.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
İlginç bir fikir değişik günlük hayatta ne açıdan kullanılabılır ki merak ettım doğrusu ne anlamda kullanıcaksınız ? :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Pandanın arkası çok düz anca
![]() böyle bişi yapılmalı. Ankarada fiberden 2 günde yaparlar http://www.otosport.com.tr/ofis_ve_ev_dizayn.html |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bu iyiymiş ya :)
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne pandalar var
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
çok farklı bir yorum kattınız.. ben römork istiyorum
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |