![]() |
|
206 hdi titreme ve gaz kesme/turbo? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zenox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 14:54 |
merhaba arkadaşlar. 2004 model 206 hdi sahibiyim. arabayı aldığımda turbodan ıslık sesi gibi bir ses geliyordu. ustasına gösterdim."gittiği yere kadar gider şimdilik değiştirmeyelim dedi"
son zamanlarda bazı bazı aracım titreme yapıp çekişi düşüyor ve vites değiştirmezsem (-boşa aılp aynı vitese de atıyorum, bazen vites de düşürüyorum bunun için devri düşürmek zorunda kalıyorum) titreme geçmiyor. bazende anlık çekiş düşüyor ama çok kısa süre ama hissediyorum o anlık çekiş düşmesini. benzer sorun yaşayan ya da bilen varsa yardım bekliyorum. sizce sorun turbodan kaynaklı mıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |