Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gaziantep e ceviz büyüklüğünde dolu yağdı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gaziantep e ceviz büyüklüğünde dolu yağdı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gaziantep e ceviz büyüklüğünde dolu yağdı...
    Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 10:54
çok geçmiş olsun. kaskonuz varsa bazı firmalar var yapan autokıng gibi firmalarda göçük düzeltme yapılıyor.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 11:28
Geçmiş olsun sıkıntılı bir durum ya biliyorum. Ama alsoberanonun dediği gibi dolu izlerini düzelten yerler var ancak pahalı diye biliyorum. Kasko varsa bi araştırın.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
rolandgarros Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 22:47
çok geçmiş olsun Cry
Yukarı Dön
korkusuz202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korkusuz202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 23:08
ilk öncellikle geçmiş olsun ...bende de sol çamurlukta ufak bi göçük vardı..Yorumlara bakarak aldım(alışveriş sitesindeki yorumlar )..1-0 yenik başladım..Silikon tabancası çalışmadı..Hadi neyse başka yöntemlerler silikonu erittim.Usulüne göre uyguladım ama sonuç başarısız..Bence 10 liralık mal işe yararsa bu kaportacılar işi bırakıp gitsinler böyle şeylere aldanmayın paranız cebinizde kalsın

Düzenleyen korkusuz202 - 11 Mayıs 2013 Saat 23:09
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 23:10
gecmis olsun yukaridan gelen hersey kayitsiz sartsiz kabulumuzdur yapacak birsey yok.  Gocukleri gidermek icin soylediginiz yontem le gocukleri belli bir oranda giderebilirsiniz. Kusursuz olabilmesi icin kaporta boya sart. Buda araci satarken  degerini ne yazikki epeyce dusuruyor. Tekrar gecmis olsun.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 08:21
Tavandaki veya duz yerlerdeki gocukler bir sekilde arka tarafina ulasarak ve hafifce bastirilarak duzeltilebiliyor. Bunun icin ozel araclar da var. Gecmis olsun.
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:09
büyük geçmiş olsun okadar fenamıydı yağan dolu :S
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
ahmetismet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:18
İnternette videosunu izledim, hiç abartı yok bildiğin ceviz. geçmiş olsun...
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:20
harbi o neyaa öyle bildiğin ceviz abi iyi kurtaşmışsınız...
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:24
Çok geçmiş olsun sılıkonlu vakum tarzı duzeltme aparatından aldım geçenlerde pıyasadakılerden sağ çamurlukta para kadar göçük vardı şahane yaptı ama sızın ışınızı görebıleceğını sanmıyorum bu aletın çokta profesyonel değil çünkü denemek gerek yınede ...
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
byx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı byx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:59

Çok ama çok geçmiş olsun kardeşim.inşallah en az masraf ve stres ile halledersiniz...
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 01:08
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Çok geçmiş olsun sılıkonlu vakum tarzı duzeltme aparatından aldım geçenlerde pıyasadakılerden sağ çamurlukta para kadar göçük vardı şahane yaptı ama sızın ışınızı görebıleceğını sanmıyorum bu aletın çokta profesyonel değil çünkü denemek gerek yınede ...

herkes işe yaramayacagını söyledi.. ancak deneyen biri olarak içimi rahatlattın... zira siparişi verdim yarın elimde olabilir ancak deneyecek vaktim yok.. bakalım iyi sonuç alırsam burda paylaşırım ... bu arada nasıl uyguladığını nasıl bir göçük pşdugunu ve göçük gittikten sonra pürüzler kaldımı bunlar hakkında bilgi verirsen sevinirim..

Birkaç kere silikon attı tam  tutmadı sanırım bozuldum dedım elımde patladı bişey olmıcak galba sonra beklettım sert çektım falan derken üç kerede düzeldi ufak bı dalgalanma kaldı ama göçük varken ışık falan vurduğunda çok kötü gözukuyodu şuan belli olmuyor resım eklerım sabah çekerım farka bakarız sizde sipariş vermışsınız gerçı denıceksınız ama ayrıca gördüğüm kadarıyla 307 sahibisiniz benım araca göre bıraz daha serttır kaporta benım araç daha ınce kaportaya sahip yırttık  umarım işinize yarar sizinde.Ucu silikonlayıp göçuk bölgeye yapıştırdım vanayı takıp atana kadar döndürdum aynı her yerde tarıf edılen gibi ben bu şekılde uyguladım işime yaradı boyaya zarar da vermedi ayrıca bu tarz urunler herzaman başarı sağlamıyor mesela çizik kalemi bahsettığımız ürün yoğun çizik giderici pasta vb. daha önceler metrodan yoğun çizik giderici pasta aldım arexons çizik vardı uyguladım falan hiç bişey olmadı atmayı bile dusundum sonra bi ara kaputu tebeşirle çizmişler boydan boya buda malum iz  yapmış nekadar yıkasam çıkmadı yüzesel bir çizik olarak kaldı sonra bu pastayı denedım çizik kayboldu ama bıraz dalgalanma yaptı sonra cila attım tamamen kayboldu bu tarz urunlerın nerde nezaman işe yarıcağı bellı olmuyo anlıcağınız tekrar geçmış olsun kolay gelsin :)

Düzenleyen samet206 - 13 Mayıs 2013 Saat 01:09
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 21:04
işe yaradığına sevindim, hemde bizlere referans oldu, tekrar geçmiş olsun
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 22:44
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

1 saat denedim işe yaramadı. içinde çıkan silikon tabancası çok dandik. gittim silikon tabancası aldım.. sonra vida başları çok genişti. keserek küçüklttüm ancak öyle oldu.. trabzondan gelir gelmez 17 saatlik yoldan gelip arabanın tavanını yapmak gerçekten ben bu arabayı ne kadar seviyormusum sorusunu sordum kendime..

Hocam bende resim atıcaktım size inanın aracın göçük olan kısmından hiç fotosu yok eskilerde karşılaştırma yapabıleceğim fotoğraf yoktu kaldı öyle. İşe yaramasına sevındım bırden çok göçükle uğraşmak zor olsada başarmışsınız :)
Yukarı Dön
fanes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fanes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 00:09
Bu konunun üzerinden yaklaşık 17 gün geçmiş ama, 2 Haziran 2013 pazar akşamı Düzce'nin Çilimli ilçesinde , şiddetli rüzgarla beraber ceviz büyüklüğünde doluya maruz kaldım.Diğer arkadaşların da dediği gibi Allah'tan geldi, diyebileceğimiz tek şey "çok şükür canımız sağ..." Benim de aracımın tavan,ön kaputta çok fazla yok,sağ sol çamurluk üstleri ve bir kaç tanede kapı üstü direk saclarında ezikler var.Ayrıca arka sol stop lambasının camı kırılmış,sağ stop lambasının camını da çatlatmış.
Düzce ve yakınlarında,boya yapmadan,çekme-vakumlama yöntemleriyle yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz? Bir de bunların maliyeti nedir acaba? İnternetten araştırdığıma göre göçük başına para alıyorlarmış ama güncel fiyatı ile ilgili bilgim yok.Ve malesef te kaskom yok...
Ya da farklı ve etkili yöntem tavsiye edebilecek varmı? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...
Peugeot 206 Feline 1.4/5K-LPG
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 410 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4856 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2350 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4674 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 390 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7802 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 629 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 777 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 500 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5386 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 681 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 482 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 791 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 329 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 586 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 780 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2405 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1065 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5740 5 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English