|
206 spoiler yada Kanat (alınık) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 Saat 17:22 |
|||
spoiler arıyorum piyasada boyalı 100 tlye satılıyor, elinde olan varsa talibim 2nci elde olur. 40-50-60 tlye :))
Düzenleyen Aziz - 01 Haziran 2013 Saat 14:07 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Secks
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kardeşim bende bir tane var kırmızı renk Ankaradayım, düşünürsen görüşelim bir.
|
||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Resim veya ilan varmi gorsem iyi olur
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Secks
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
İlan yok ama yarın fotografını çekip ekleyeyim buraya. Yaklaşık olarak şunun gibi birşey: http://i681.photobucket.com/albums/vv180/semtuning/0074378-000000056132Custom.jpg
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
verdiğin örnek gibiyse olur, fiyat nedir?
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Secks
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
İlanı açıp fotografları ekledim. Ürün şudur: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-spoiler-124662319/detay/
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
evet olabilir ama bişey rica edicem, benim anten arka tarafta, onu göz kararı ölçmem için bagaj açık halde spoilerin tavanla birleştiği şekilde resim çekme şansın varmı yada ben resim ekliyorum sen göz kararı bakıp derdimi anla diye.
İgilenirsen ve uyum sorunu olmaz fiyattada uygun bişey dersen senin de işin görülür benimde, hem daha boyatıcam vs sıfır fiyatına gelicek bana.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Güncel
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
206cc spolier istiyorum bende :)
|
||||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yeni konu açabilirsin :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
açtım cevap gelmedi :) pardon işgal ettiysem konuyu hemşehrim.
|
||||
2004 Model |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
banada cevap gelmiyor malesef :) işgalden ziyada farklı ürünler istiyoruz ondan yardım amaçlı yazdım :) Peki şuanda kıbrısmı kocaelimi ? hemşerim :)
Düzenleyen Aziz - 19 Mayıs 2013 Saat 17:17 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
EErgul
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
eyv senin spoiler ların var yine nette yav benim işim çok zor. şuan kıbrıstayız önümüzdeki ay atlayıp aslana gelicez insallah. ramazanda bir iftar organizasyonuyla bir araya gelelim tanışalım insallah. 1 senedir üyeyim buraya kocaeli pug tayfası ile tanısamadık hiç.
|
||||
2004 Model |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
şuanda 2-3 kişi var ama güncel değiller. bende çok yoğunum, ilgilenemiyorum ama iyi bir organizasyon planlayacağım inşallah.
iftar planı güzel aklımda, gelmeden bana ulaş irtibat bilgilerimizi çoğaltalım :) tel adres mekan vs :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
alınık parcalara tasınmıstır konu kardescan :)
|
||||
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
secsk spolier duruyomu
|
||||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
ben de almayı düşünüyorum aslında ama rengini tutturabilir miyiz acaba kararsızım
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Güncel,
alper teşekkür ederim konu taşıma için, rolandgarros; rengi tutturmak zor benim için komple boyalı bir araç, acaba quartz griyi tutturdumuki boyayan :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Güncel
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hocam okadar ucuz fiyatlara almak zor zaten alsan bile mutlaka boyasıyla bırlıkte 100 küsür TL yi buluyor ben sanayide çıkmacıdan almıştım ucuz diye yazı bekledım montaj için ama yamuk çıktı duzelteyım derkende boyacı çatlattı öyle kaldı dıkkat et derim birdahada almadım hevesim kaçtı boyacı kırdığı ıçın parasını ödedi ama bılmıyorum düzgün bişey denk getırırsem dusunuyorum tekrardan bende...
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |