![]() |
|
206 1.6 xs bilgi edinme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okann26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2013 Saat 11:36 |
arkadaslar aranıza yenı katıldım ve nereye konu acacagımı bulamadım buraya acıyorum yanlıs yerse nereye acacagımı soylersenız oraya acarım.Size birkac sorum olacak bu aralar yasımdan dolayı bi 206 sevdam basladı.ve bir arac buldum 16 xs baska forumlarda arastırdım arabaları cok kotulemısler (206) sizde bana sorun cıkartırmı alıcagım arac 110.000 km 2001 model servis konusunda ve parca konusunda bıraz pahalı herhalde ? ve lpg de bu araclar ne kadar yakıyor önemlı benım ıcın. sımdıden tesekkurler.Peugeot forumu diye insallah önyargıyla yorum yazmassınız :D
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütçe ne kadar ?
|
|
![]() |
|
okann26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
bende bi uno var 2000 model onun ustune 45000 tl verıcem adamla konustum araba full enjeksıyonlu sunrofflu.Yaklasık 13.500 e gelıcek arac
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
2001 model olmasında ragmen 110000 km, birde motorundan yana sıkıntı yoksa gayet iyi bence
|
|
![]() |
|
evet km 110 bınde olması ıyı tabı almaya karar verırsek peugeot servısıne motorunu gosteririz sız 206 yı onerırmısınız kullandınızmı daha onceden arıza falan cıkartıyormu sıklıkla
|
|
![]() |
|
evet km 110 bınde olması ıyı tabı almaya karar verırsek peugeot servısıne motorunu gosteririz sız 206 yı onerırmısınız kullandınızmı daha onceden arıza falan cıkartıyormu sıklıkla
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
araç temızse bıraz, bırazda bakmışlarsa araca, bakımları vs nasıl. kasa durumuda onemlı tabı degısen boyanan parçaları vs.. tramerden sorguladığında bısı yoksa veya ufak tefek seyler varsa takma hıc:) servise göster.. bence bu fıyat bu km ye hemen alınır.. tüpte var zannedrsem.. hıc kaçırma derım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
evet tüpte var bi sol camurluk değişmis dedi ama galerıcı adama guven olmaz bu sefer servıse gosterıcez aracı boyası falan ıyı durumdaydı bakalım inşallah hayırlısı olur .
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 kullanıcısı olarak araçtan çok memnunum. seni tatmin eder. Hayırlısı olsun. inşallah araç temiz çıkar :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
İnşallah :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27847&PN=7&title=206-gti-kontes
hocam bu aracada bakmanı tavsıye edrım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
buda güzel aracmıs ama benım aracla takasa giricem 206 sahıbıyle la sımdı benım aracı satmak hemen olcak bısey deıl :D
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
km si ideal fiyatıda iyi ama torsiyonlarına bi baktır sana ekstredan masraf çıkartıcak en büyük sıkıntın bu olucak çünkü motoruda temizse zaten gerisi önemli değil al gitsin hayırlısı olsun şimdiden
|
|
![]() |
|
insallah tavsıyenız ıcınde saolun aracı alıcak olıcak gıbı olursak baktırırım
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Bence Quiksilver modelini de incele. Donanım olarak XS den çok daha iyi. Rakamda çok yakın. |
|
![]() |
|
evet bılıyorum quikler daha iyi ama üstteki yorumumda soylemıstım uno var galerici onu 9000 tl ye sayıyor ustune para verıp alıcam 206yı sımdı ben koysam onu satılıga ne zaman satılır orası sıkıntı zaten turkıyedede satılık quık cok az
|
|
![]() |
|
Ha sen takas yöntemiyle alıcan. O zaman tamam.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
206 bambaşka bir araçtır, bence hiç kaçırma.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
sizde 16 xs var herhalde veya bılgınız varsa lpg de ne kadar yaktıgını bılıyormusunuz full enjeksıyonluları ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |