![]() |
|
Cekisten düstü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzey64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2013 Konum: misafir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2013 Saat 04:57 |
SeLam .. 2006 Peugeot 307 HDI FAB BREAK 109 PS .. Uzun yoLda giderken birden aracin hizi düstü 140-150 den 90 a kadar ve motor Lambasi yandi .. " Abgassysttem defekt " yazisida geLdi ..Bi süre araci durdurdum ..sonra hicbirsey oLmamis gibi yoLa devam ettim ..Türkiyede .. VoLand disLisi ..Debriyaj baski baLata ..yag ..fiLtre v.s hepsi degisti ...ve bi kac hafta icinde ayni sorun yine oLdu ..yine araci durdurdum ve kayboLdu .... yakLasik 6-7 ay normaLdi ...bir ay kadar önce üstte anLattikLarim aynen tekrarLandi ..ama bu defa düzeLmedi ...suan araba 109 ps degiLde ...50-60 ps araba gibi ... Araba motor yagini cok azaLtmis bu arada ...ve motor kaputunu actigimda .. siLecek suyunun yanindaki 4 kaLin ..körükLü kabLo baya bi yag oLmus üzeri ....Sizce sorun ne oLabiLir ??? luftmassenmesser dediLer ..söktüm baktim ..tertemiz ..
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verdiği uyarıların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sorun hava debimetresinden miş gibi gözüküyor. araçta devirlenmeme sorunu varmı?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elektrovana gıbı geldı bana.. aracını kapattıktan sonra arza lambası bellı bır km sonra sonuyo mu yoksa devamlı yanıyo mu
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |