![]() |
|
karbon filitre kiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2013 Saat 17:02 |
ilandaki ürünü kullanan varmı? yararı olurmu sizce taktırmalımı görüşleriniz nedir?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-pejo-206-carbon-karbon-flitre-kit-filitre-kiti-206-123774836/detay |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende almayı düşünüyorum. Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar görüşleriniz yazacaktır.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Bence performans olarak değilde genellikle ses için takıyorlar bunu kazanlı filtre diye geçiyor ama benim fikrimi sorarsanız uzatmalı boru ile kaliteli bir filtre çok çok daha iyi sonuç alırsınız ben mesela öyle yaptım...
Akordion boru ile yed marka filtre taktık arabanın çekişi fena oldu...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
bahsettigin ürünün ilanı falan varmı peki
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bende bunu yaptım, akordiyon boru ve filtre, örnek ![]() ürünler, |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Yada bu fiyat olarak daha uygun gibi geldi :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Aziz arkadaşımızın yaptığı gibi bendede aynısı var..
filtreyi istediğin yere uzata biliyorsun hem ... Aziz kardeşim sakın ama sakın filtreyi aşağı sarkıtma ALLAH korusun su çekerse sıkıntı yaşarsın...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
akordiyon boru havayı katmandan dolayı keser,yüzeyi pürüzsüz aparatlarla daha kesin çözüme ve daha kaliteli performans & sese ulaşırsınız.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Evet bu ilk resim sonra düzelttim zaten yukarı bakıyor. boruyu gezdirip daha uzun hale getirecek konumlar ayarlamaya çalışıyorum, uyarın ve ilgin için teşekkür ederim. Onur arkadaşım bilgilere dikkat et, fevzi ustamızda güzel bir noktaya değinmiş fakat ben istediğim uzunlukta düz boru bulamadım ve sıgdıramadığım için akordiyon tercih ettim :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
değerli bilgileriniz için teşekkür ederim, söylediklerinize yönelik bir montaj yapılmasına özen göstericem ve anladıgım kadarıyla borunun olabildigine uzatılarak montajı daha saglıklı olacak?
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun.
Boruyu uzatmakta ki gaye soğuk hava emişi sağlamak ;)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tesekkur ederım.... birde şunu sormak istiyorm konu ile alakalı olmayabilir ama motor çok sıcak oluyor ve dıkkat ettıım fan calısmıyor? (plakanın üst kısmındaki fan) bellı bi ısıdan sonramı devreye gırıyordu
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mümkümse ısı izolasyon bantı ile de itina ile sarın her ne kadar nefes alacak yerlere yönlendirsenizde motor kısmı bir şekilde sıcak alan oluşturacak onu minimuma indirdiğiniz takdir de etkili olacaktır.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
motorun sıcaklığını nasıl takip ediyorsun diye soracağım kusura bakmazsan, fanı devreye sokacak termostat ve hararet müşiri kaç derecelikler onu bilmem ama 95te devreye girmesi gerek sanırım :S girmese zaten gösterge panelinde stop uyarı lambası yanar.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
suyunu kontrol etmek amaclı kaputu açtıgımda farkettım aşırı sıcaktı çok yol yapmamama ragmen,yarın torsiyon için servise giricem onuda bi belırtırım varsa bi sıkıntı onuda hallettırcez artık
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Benim bildiğim Pejo zaten moturu sıcak çalışan bir araç. Hararet göstergesi normalse bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Termostat da sıkıntı yoktur. Çünkü sıkıntı olsa Fan devreye girmez. Fan devreye girmese hararet fırlar. Fan devreye girer soğutur sonra devreden çıkar. Hararet ne alemde
|
|
![]() |
|
hararet göstergemden yana sorun yok,bahsettıgınız gıbı motoru sıcak çalıştıgındandır demekki...
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bu ilandaki ürün simota karbon çakması bir ürün, aynı malın orjinali simotaya ait üzerinde de 206 yazmaz, bu tip yansanayi ürünlerden belki ses alabilirsiniz ama performans beklemeyin. hatta alt devirleriniz bu yaz aylarında size ızdırap olur.. hava filtresi üzerine bir cok yazım ve tecrubem var forumda son olarak kendime short ram sitemi yaptım düz boru, gayet memnunum. ben bile orjinal parcalar kullanıp en iyi izolasyonu yapıp, hava alabilecegi en rahat noktalara montaj yaptıgım halde bazen güc kaybı yasıyorsam. bu tip ürünleri dusunemiyoruum. direk aracın orj filtresini kullan +4hp cepte |
|
![]() |
|
bilgi için teşekkur ederım gayet açıklayıcı oldu
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
rica ederim ne demek dostum, burda tecrubelerimizi anlatalım ki herkes faydalansın aynı yollardan bos yere geçmesin, zamanı parası bosa gitmesin.. sen de saol |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |