![]() |
|
acill yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2013 Saat 00:37 |
|
mrb arkadaşlar 1 saat önce başıma küçük bi kaza geldi accent blue marka araca arka tekerlek üzeri çamurluğa hafif sürttüm bnm aracımın beyaz boyası karşı aracın üzerine çıktı bi karış kadar alan yerde bu leke var bide hafif boya kalktı karşı araç 2013 model olduğu için serviste yapılmasını istiyor normal kaporta boyacı tanıdık var ama servis fiyatlarını hiç bilmiyorum sizce ne kadar bi maliyet çıkar başına gelen yada bilen varsa yardımcu olursa sevinirim
|
||
![]() |
||
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
büyük geçmiş olsun canınızda bişey yoksa hiç problem değil. Servis fiyatları aşırı yüksektir.İşçilik maliyetini yüksek tutuyolar uzlaşmaya bakın.Servis belki parçayı bile değiştirir para kazanmak için .
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Çok geçmiş olsun. Size ufak bir yönlendirme. öncelikle karşı tarafa bir kastım yok fakat trafik sigortasından yaptırmayacaksınız anladığım kadarıyla siz "trafik sigortasıyla yaptırırım serviste yaptırmak istiyorsanız, çünkü 100 tl lik iş için 500 tl isteyecek yere gidiyoruz". teklifinde bulunun belki araçta hasar kaydı oluşacak diye çekinir sizde tanıdık dediğiniz ustadan yaptırırsınız :) sonuçta kötü bir durum olmadığını düşünüyorum işçilik onarım aynı olur :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
sağol krdşm anladm bakalım yarın görüşücez adamla araçta sigorta eksikti bnm yarın yaptırıp öle rapor tutturmayı teklif edicem
|
||
![]() |
||
|
aslında bana kalsada öle yani bir karış yer için servis birsürü ıvır zıvır çıkartacak bnde yani o kadar yer için 300 500 çıkmam ne yaparsa yapsn yani yarın sigortayı yaptırıp rapor tutturmayı önericem işine gelirse artk
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Aslında onun işine gelmesine bağlı değil, Sonuçta bi kısım para vermiş hemde zorunlu olarak sigorta yaptırmış mükellefleriz. paşa paşa sigortadan faydalanacak yoksa sen mecbur değilsin karşı tarafın hasarını sigortan dururken nakit ödemeye.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Arkadaslar sonucta bir kaza olmus ama karsi tarafada hak vermek lazim adamin arac sifir yani kendinizi birde onun yerine koyun o yuzden hasar kaydi olmasini istemiyor dogal olarak birde isine gelirse filan demisinde arkadasim karsi taraf anlayis gosterip senin sigorta yapmani beklemis yani anlasilabilecek birisi demekki yoksa kaza aninda fotograf cekip o fotograflarla seni davada edebilirdi senin sigorta yaptirmani beklemezdi umarim sorununuz cozulur
|
||
206 x-desing 1.4 benzinli
|
||
![]() |
||
|
evet, biz adam kötü demiyoruz tabiki, ama kimse kendi keyfine 2013 model arabama çarptın benim kölemsin nasıl istersem öyle yaptırırım nazına girmemeli, evet çarptık, kusurluyuz mahcubuz, üzüldük gıcır araba, ama bende haklarımdan yararlanmalıyım. (sigorta olmaması ayrı bi sıkıntı tabi artı bi kusur ama) herşey normal olsaydı. Abicim git istediğin yerde yaptır. sigortam ödeyecek bitti nokta. :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
bende zaten siz kotu dediniz filan demedim su yorumdaki isine gelirse kismina takildim ve sifir bir araci olan kisinin yaklasimininin bu sekilde olmasinin birazda olsa normal karsilanmasini belirttim yoksa kaza bu nerde nezaman olucagi belli olmaz |
||
206 x-desing 1.4 benzinli
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sen karşı tarafa para ödemek zorunda değilsin. ver trafik poliçesinin fotokopisini ruhsat ve ehliyet fotokopisini ne yaparsa yapsın..sakın para verme..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Aynen Para Ödemek Zorunda Değilsiniz Geçerli Bir Trafik Sigortanız varsa sorun yok demektir servıse gitsın sıgortanız masrafı karşılasın.Şu şekılde öneri sunardım sızın yarınızde olsam çoğu ınsan böyle işlerin sıgortaya kalmasını ıstemez hem ış uzar hemde hasar kaydı çıkar hemde sız daha fazla para ödersınız sıgortaya her ıkı taraf ıçınde avantajlı elden yaptırmak ama karşı taraf hem elden yaptırmak ısteyıp hem illa servıs dıyorsa sızde dersınız elden yaptırcaksam ben bıldığım yere yaptırırm servıs dıyorsanız sıgortayla halledın bu kadar sızde zararlı çıkmazsınız oda gönlüne göre yaptırır geçmış olsun :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
ilgilenen herkese teşekkür ederim arkadaşlar sorunu çözdük
|
||
![]() |
||
|
Tekrar gecmis olsun
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |