![]() |
|
sağ tekerden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 21:57 |
|
arkadaslar aracımla düz yolda giderken tekerden hiç ses gelmiyor.fakat dönüş yaptıgım esnada sağ tekerden lakır lakır ses geliyor.sebebi ne olabilir.amortisör desem yolda cukurlara vurunca da ses yapması lagzım ama sagdece dönerken yapıyor.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
davlumbaza surtuyor olabılır mı veya rot kollarından?
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bılyalar dağılmış olabılır belkide baktırın bi ?
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
davlumbaz değil.sürtme sesine benzemiyor.mekanik sesine benziyor.arkadasın dediği gibi bende bilyalardan süphe ediyorum.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Yınede başka şeylerde olabılır ama benımde başıma gelmıştı onuda nasıl anladım kısaca özetlıyım lip takcaz arabaya servıse gıttım aracı kaldırdık lastıkler boşta oynuyorum öyle dönduruyorum falan çırak şarjlıyı almaya gıttığnde bı ses gelıyo gıcırtı gıbı ama aldırış etmıyorum tabı usta dedı du bakayım çekıl ordan o ne öyle baktı falan dedı senın bılyalar gıtmış ışte sordu uğultu falan varmı var dedım vardı ama kar lastıkelrınden zannedıyodum ben sonra sorun kalmadı çok şükür kolayca anlaşılır yanı demek ıstedığım eğer bılyalardansa ... |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Rulmanla alakası yok düz yolda ses yoksa benim lineadada vardı bu sorun viraj cubuğu yani z rottandı :) 15 tl fiyatı vardı orjinal, her 2sinide değiştirdim 20 tlde montaja verdim :) fiyatlar bilgin olsun dye yazdım
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
benimkide ugultu yapmıyor.sadece dönüş yaparken lakır lakır ses yapıyor.neyse hafta sonu baktırcam bakalım kaç para sıkısmış tekerin arasına :))
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bana da amortisör ve takozundan kaynaklı bir sorun gibi geliyor.
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
60 tl sıkışmıştır :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
aynı sorun bende vardı. sol tekerlek bilyası kendini dağıtmaya başlıyor dedi tamirci yaklaşık 2 ay önce..değiştirmedim ama ses azaldı. şu an problem yok. nerde patlarsa artık :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
bu gun ustaya sordum buyuk ıhtımal z rotundandır dedi.yarın baktırıcam
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hocam dönüşlerde yapıyor demişsin, baktırma allahın izniyle yaptır onu, biraz sakat bir parçadır allah muhafaza.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
ya gittim baktırdım hiç bir problem yok dedi.hersey normal sağlam diyo.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Sesi duydumu ki? Bindimi araca test ettimi ? Yoksa z rotlari mincikladimi sadece ?
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
bindi turladı araba ile dönüşler yaptı sesi duydu oda baktı kontrol etti ama bi problem yok dedi.yarın götürcem yine askıya aldırcam.birde öyle baksın.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Çok merak ettim, ne çıkıcak diye :S
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
amortisörden cıktı.akıslar da viraj lastiklerinde z rotlarında hiç bir problem yok.bu gunde gezdi araba ile amoertisör den yapıyor dedi.yani anlıycan amortisörlerin değişim zamanı geliyo diyo :)) daha götürür idare ederler dedi ama eninde sonunda değişicek.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Acaip bişe, dönüşlerde ses yapan amortisör :) hiç olmaz demiyorum, pug bu :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
usta da aynı senin gbi dedi :)) ama aracta spor yay oldugu için arac basık ya amortisörler tam esneme yapmadıgı için cok belirti vermiyor dedi.muayeneye sokucam problem olurmu dedim daha uzun bi süre götürür idare eder sıkıntı yaratmaz dedi muayenede.
|
||
|
||
![]() |
||
Wentto55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
bende de aynı sorun var düzde giderken çukurlarda ses yok sağa dönüş yapıp bi çukura girdiğimde ses geliyor amörtisör takozu dediler
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |