![]() |
|
307 Lpg İst. Anadolu Yakası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 12:17 |
Arkadaşlar 307'ime lpg taktıracağım.Bostancı Oto Sanayisine yakınım İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz yer var mı ? Atiker yada Landirenzo taktırmayı düşünüyorum.Psa modülüyle birlikte sorun olmadan kullanmak istiyorum aracımı.Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 2005 307 1.6 XS var bir yıl benzinli bindim uyum sağlamıyor diye gözümü korkuttukları için lpg ye yanaşamadım ama sonunda pes edip iki arkadaşımın lpg taktırdığı yere gittim akl süper obd2 diye sisteme sahip bi tesisat taktırdım ama ben gebzede taktırdım şimdilik çekiş olsun yakıt tüketimi olsun MAŞALLAH çok memnunum umarım bundan sonrada böyle gider ama sana tavsiye psa modülüne haybeye para verme bence arada bi 20tl benzin koyunca kendini resetliyor ibre gerçek noktaya geliyor
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg konusunu iyi araştırmanı öneririm dostum. Bende de 307 1.6 var atiker sıralı taktırdım. İlk sene herhangi bir sıkıntısı olmadı.Bakımlarını da düzenli yaptırmıştım. Ancak 3 aydan beri lpg yi kullanamıyorum.Araba lpg ye geçtiği anda özellikle motor sıcakken bi anda araba titremeye başlıyor.Kaputu açtıgımda motor zangır zangır titriyor.Tekrar benzine aldığımda olay ortadan kalkıyor.Şu anlık bi çözüm bulamadım.Ama götürdüğüm ustalar atikerden ziyade BRC yi öneriyorlar.İyi bir araştırma yapman lazım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |