![]() |
|
Satılık HP 23" Full HD LED Monitor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 11:16 |
Satılık HP 23" 2311x Full HD LED Monitor
Kenarda boşta durduğu için satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-hp-2311x-23-full-hd-led-monitor-dvi-analog-hdmi-5ms-124144672/detay/ |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar admin
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar daha önce kullanmıştım bu monıtörden çok memnundum .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sağol
![]() gereksizleri elden çıkarıyorum diyelim.
|
|
![]() |
|
güncel.
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
merhaba hayırlı satışlar.
mutfağa tv almayı düşünüyorum ama bu cihazda scart girişi yok sanırım. scartı üzerinde minik uydu alıcısı mevcut bende. buna nasıl uydurulur ve tv izlenir acaba?
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
scart yok hdmi var hd görüntü aktarımı ile izleyebilirsin birde hoparlor ayarlaman gerekir.
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
öyleyse bu işime gelmez, ben en iyisi tv bakayım yine. hayırlı satışlar... |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |