![]() |
|
Aks değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 00:01 |
Merhaba arkadaşlar benim aracın sağ tekerleğinden 90 yada 100 den itibaren vuuuuuu diye bir ses geliyor akstan olduğunu söylediler ben şimdi izmirdeyim arabanla istanbula geçecem değiştirmelimiyim yoksa sonra değiştirebilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks ihmale gelmez tamırcıler genelde ufak dahi olsa ıdare edebılcek sorunlar dahı olsa buyutebılıyor ancak guvendığınız bır ustaysa ve durumunuz varsa ıhmal etmeyın illaki birilerinin sözune güvenmek zorundayız sonuçta Allah korusun sorun tam nerde bılmıyorum ama aks kafası falan koparsa ve hızınızda yüksekse düşünmek bile istemıyorum ciddi kazalar olabilir işi şansa bırakmayın derim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
akstan olsa titreşim olması gerekir sadece uğultu varsa teker bilyesini kontrol ettirmekte fayda var. aksta uğultu yapacak parça yoktur.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
murattt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
QQYYXX ADLI ÜYE YE KATILIYORUM: Ben 206cc kullandim 1 yil önce, o arac ta da ayni sorun vardi. Arac bos viteste 80 100 giderken ugultu yapiyordu.Sag ön bilyayi degistirdim sorun ortadan kalkti.
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
ya şimdi bi ara araç fren yaptığı zaman çok felaket bir tiz ses geliyordu dışarıya vurduğu zaman herkes dönüm arabaya bakıyordu götürdüm gösterdim aksı çıkartıp içindeki "yay" ı çıkardı usta sonra kesildi ardından bu sorun ortaya çıktı ...
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşların dediği gibi bende de 80-90 civarı çıkan benzer bir ses vardı ve yapılan kontrolde sol arka teker porya bilyasında sıkıntı olduğunu gördük. Kontrol ederkende tekerleri tek tek havaya kaldırıp yüksek hıza çıkardık. Arkalar bizde disk ile birleşik olduğundan komple disk değişti ve ses kesildi. Sizinkide böyle bir durum olabilir ama tabi ustanız iyi ise ve güveniyorsanız farklı bir durumda olabilir. Aks ile sıkıntı varsa mutlaka çaresine bakmak gerekir. Geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |