![]() |
|
alınık paket ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2013 Saat 11:40 |
|||
Arkadaşlar Merhaba,
aracım peugeot 206; 1000w lık kabinli subwoofer, 4 kanal çıkışlı anfi, ön kapılara bir takım midbass ve arka kapılara 13 cm lik hoperlör ile uygun tesisat kablolarını arıyorum. Yanlız maddi durumum için bazı şartlarım var : 1- Ürünleri sadece kredi kartı ile ve taksitli olarak alabilirim. Örnek olarak mevcut aracı sitelerden get ile olabilir. 2- Ürünleri tek tek ayrı ayrı yerlerden değil, hepsini bir kişiden satın almak istiyorum. sıfır ya da ikinci el olması sorun değil. İkinci el olursa da gerçekten temiz ürünler olmalı. Başımızı ağrıttıktan sonra kıymeti kalmaz, ticaret yapıcaz derken ortada tatsızlık çıkmasın, kalper kırılmasın.. 3- Aracımda orjinal cd çalar teyip mevcut. Teybi değiştirmek istemiyorum. mevcut internet sitelerinden araştırma yaptım. Paket olarak uygun bir set bulamadım. Tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlarım, saygılar :)
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Fiyat aralığınız nedir hocam ben de bahsettiğiniz sistem var ;
Xetec 5 kanal amfi 4*90w rms @4ohm 1*300w rms @4ohm Vibe BlackAir 6 16cm Mid range takımı 120w rms @4ohm Infinity Ref5030cs 13cm MidRange 75w rms @2ohm PowerBass S-12D Çİft bobin Orjinal kutu Subwoofer 300w RMS @4ohm 1tane silikon RCA 5mt 1tane normal altın uçlu RCA 5mt @line kablo seti ; -2Gauge kırmızı güç kablosu 500cm -2Gauge siyah şase kablosu 30cm -150A kutulu bıçak sigorta -5mt RCA Şuan araçta bağlılar sorunları yok. Aracı kullanmadığım için sesi de kullanmıyorum. Bütçe olarak hepsine son 1500 tl diyebilirim. Takıntılı olduğum için hepsini sıfır aldım ve size söyleidğim fiyatın iki katına maal ettim. Ödeme konusunda sanalapazar-n11-sahibinden ile komisyon farkı koyup satış açabilirim. Düzenleyen Alicilik - 06 Mayıs 2013 Saat 15:53 |
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
teşekkürler Alicim, ancak rakam bana yüksek gelir :) benim en fazla olsun 600 tl olsun..senin 206+ ta takılı değil mi bunlar?
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Anladım hocam. 206+ da evet bunlara ek Pioneer 9350sd teyp ve kumanda kolu için Iso soketine bağlanan aparat var. |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detay
bunu görmüşmüydün :) get açıyor bildiğim kadarıyla. pek ucuz yollu ama iş görür gibi :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|||
Roadstar rda 4100 4 kanal anfi sıfır
Ma audio 16cm mid takımı ön kapılar için sıfır jbl gt5-500c 13cm mid takımı arka kapılar için 2.el ama sıfırdan tek farkı kutusu olmaması premier 1300watt 25cm kabinli subwoofer 2.el sıfır tam takım kablo seti bu saydıklarımı sahibinden yada gittigidiyordan 400liraya satış açabilirim istersen bassı değiştiredebiliriz 30cm lik kabinli Mtx roadthunder rt-12 bassta verebilirim |
||||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||||
![]() |
||||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|||
Hocam subwooferin körükleri iyiymiş iyi salınım yapar yumuşak ve derin ses verir diye düşünüyorrum öylemi
|
||||
![]() |
||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|||
blaupunkt gtx 1200 subwoofer,jameson 505 amfi 2si de 2günlük..araca yeni takıldı garanti belgesi vs. mevcut,fiyat : 280 TL
|
||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
ee sonuç? aradın mı :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|||
Evet get olarak..
|
||||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Sorun çıkarcak cınsten değil çok ıyı duzenlenmış adamın malları daha önce bı arkadaşa atmıştım forumda bu lınkı forumdan bırısının arkadaşıymış galba bu adam güvenılır falan dıye bahsetmıştı ... |
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
|||
Teyp sistemi kaldırmaz diye bi durum yok kardeşim merak etme sıkıntıda yaşamazsın rca çevirici takıcak bağlayan kişi teyp çıkışına o kadar bütün orjinal teyplere yaptıkları gibi sonuçta zaten birçok yeni arabada göğüsteki görüntü bozulmasın diye orjinal teyple tesisat kuruluyor..
Bu arada İsmail Berke adlı şahıs sadece satıcıdır elektronikle yada bu sistemlerdeki parçalarla ilgili teknik bilgisi yoktur zaten ilanındaki üslubundanda bellidir tam tüccar ayağı yani..Ancak malların sağlamlığı garantisi ve oldukça fazla satış yapan biri olduğundan aldığınız cihazlarda sıkıntı çıkmaz çıksada arkasında dururlar..Sadece sattığı malların özellikleri ve kaliteleri hakkında söylediklerini dikkate almayın çünkü bilgili değil. |
||||
"2001 Peugeot 206 GTI"
||||
![]() |
||||
|||
Rica ederim, denilenler kısmen doğrudur, Adam fazla anlamaz zaten öyle böyle satıcı olsaydı uyar uyar der sallardı seni mesela, ustalarına sorup garanti bi şekilde sana dönmek istemiştir zannımca. Ürünleri sağlamdır ve çözüm odaklı bir şahıstır. hayırlısı olsun gönlüne göre olsun :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |