![]() |
|
206 savurma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2013 Saat 18:55 |
merhaba arkdaşlar bugün arkdaşlar bi gezintiye gidiyorduk..gittiğimiz yerin yolu tek yön ve dardı..ben her zamanki gibi sakin bir seyirle gidiyordum..şöyle hızımda 50-60 tı herlade 3.vitesti çünkü..viraj S şeklinde idi..S virajın ortasına geldiğimde araba karşıma çıktı bende mecburen dar aldım virajı..aracın arkası biraz kaydı..bende direksiyonu az kırdım vede biraz gaza batım hemen düzelltim aracı..normalde şehir içinde çok güzel gidiyor ama bu yola ilk defa girdim araba dengesizleşti..sizde de böyle durumlar oldumu ??
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o araç için normal bir durum
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
lastiklerde geniş lastik deilse savrulur o araba
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
lastiklerim 175/65 e 14 ..
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayabilir normaldir diye düşünüyorum anlattıklarınıza göre savurcak şekılde virajı aldıysanız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
normalde şehir içi yollarda 60-70 ile giriyorum savrulmuyor..Heralde bu yolda problem vardı..Neyse burda tecrübe kazandım.siz , siz olun BİLMEDİĞİNİZ YOLDA HIZ YAPMAYIN...
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Tabikide hele dar ve sadece gıdış gelış yollarda en ıdael hız 50 bazen 60 aslında hızınız ıyımış daha hızlı olsaydınız daha garıp şeyler olabılırdıde. Bılmedığınız yol sonuçta kasis gelır dalarsınız farketmezsınız çukur olur taş atar kedi köpek çıkar ınsan çıkar Allah korusun bılmedığımız ve dar yollarda hız yapmamakta fayda var gerçekten.Ben öyle yapıyorum hız yapan yapsın arabasını sevmeyen yapar ben basılcakla basılmıcak yolu ve kendimi iyi bılıyorum arabamıda seviyorum ;) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
öncelikle geçmiş olsun. yolun asfaltına göre lastik cinsine kalitesine ve ebatına göre kayma hıızları değişir. benim tavsiyem 175 kullanma 185 tak
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
lastiklerde bridgestone daha aşınmamış..ama işte hayat söz konusu..ozaman yavaş gidcez başka çaresi yok..
|
|
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
demekki viraj çok kesindi lastik falan etkiler ama anlattıgıın adar etkileyeceğini düşünmüyorum. hızında hiçbirşey yok 50 le falan stabize yol olsa aklım alır ama yinede yolu görmeden konuşmak pek doğru olmaz
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
frene bastıktan sonra savrulma olduysa eğer arka tekerleklerin frenleme oranlarında bi hata varsa o da yapabilir savurmayı. ama bunlarda değilse esp siz araçlarda savrulma kaçınılmaz mağlesef..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |