![]() |
|
Aracın Benzin Pompası Çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CuRSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2013 Saat 00:11 |
bugün eniştemle benzin pompasını komple söktük. fakat motoru dışarda denediğimizde çalıştı biz yinede aldığımız yeni motoru taktık fakat sonuç yine aynı. kontağı açtığımızda tık yok. pompanın başına giren soketi ölçtüğümüzde 12v görmemiz gerekirken hiç voltaj yok fakat şamandra çalışıyor. direk akü başından çekip verdiğimizde motorun çalıştığını duyyoruz ve doğal olarak marşa basınca araç çalışıyor. fakat kabloyu çekince tekleyip falan istop ediyor. arkadaşlarımzdan başına böyle bi olay gelen varsa yardımcı olmasını istiyorum. şimdiden teşekür ederim.
araç 1999 peugeot 306 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigorta?
|
|
![]() |
|
CuRSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
sigortaların hepsi sağlam hocam tek tek çıkardım baktım içte ve kaputun orda elektrikçi röle vardır diyoda bulamadık onu işte
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Role ECU'nun orada olmasi lazim. Arka tarafina dogru siyah veya kahverengi buyuk bir parca olsa gerek. Resmi su sekilde: Düzenleyen koliva - 05 Mayıs 2013 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
bi dk hocam resmini çekip geliyim ben ecunun oranın
|
|
![]() |
|
resimler bunlar hocam elektrikçide dedi 14-15 bacaklı bi röle olacak diye ama bulamadık biz onu işte :(
|
![]() |
|
Bu resimlerde gozukmuyor. Ikinci resimde elinizle tuttugunuz yerde olsa gerek. Oraya bir yere tutturulmus olmasi lazim. Yokmu vidalanmis bir parca oralarda?
|
|
![]() |
|
yok hocam ECU o zaten sadeceo var kutunun içinde çıkardım onu ordan gerisi boş kutu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |