![]() |
|
Satılık 1999 206 GTI [Aciliyet İPTAL] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2013 Saat 23:34 |
|
Arkadaşlar çoğunuzun malumu ev alacağımızdan satılıktır bilginize,
İlan Aracı tanımak için konusu Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:10 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim.
nakitim yetmedi, borç alacak kimsede yok, az daha beklersem bedavaya gidecek araç :) ev sahibide kabul etmedi ki haklı adam :)) Kaçırılmayacak fırsat...
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:11 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Amin hayirlisi :))
Forumdan ankarali arkadaslar aradi sayilari 4 e yukseldi fakat daha indirim yapamam 13749 dahi olmaz zaten o ev satilirsa fiyat sabit 15000 olacak yani temiz kusursuz 206 gti bende kalmis olacak sevinerek soyluyorum :)) daha pazarlik icin aramayin sansinizida kaybetmemis olun Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:11 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
hayırlı satışlar
|
||
hastasıyız dede :) 206 gti
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
hayırlı satışlar fiyat çok güzel bencede kaçırılmıcak fırsat olmuş bu.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
hayırlı satışlar. keşke araç satılmadan evi alabilsen.inşallah rabbim yardımcın olsun..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
Allah razı olsun herkezden fırsat kaçmak üzere hem benim için hem aracı alacaklar için ev giderse satış iptal, diğer varlıklara göre en çabuk satılacak olanı bu olduğu için kurban seçtik ama diğerleride satışta, duaların kabul olur inşallah toretto16 aynısını bende diliyorum. O evin iş yerlerimize konumu manzarası ve iç dizaynı tam istediğimiz gibi sahibiyle aynı zevklerdeymişiz gibi hazır planıma uygun bir daire olduğu için ısrarcıyım da zaten olmayacak gibi, satılır bir kaç güne kadar kaporada kaptırıcaz emlakçıya :( :( :( bu aracı zaten 500 lira fazlasına geri almaya hazır olacağım ev işini halledersem :) alacak kişiye duyurulur.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Valla ben Bursa'da esnafa konu komşuya haber saldım. Haber gelirse hemen seni bilgilendireceğim.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
hayırlı satışlar dilerim umarım en kısa zamanda sizin için en hayırlı seçenek hangisi ise o gerçekleşir .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ediyorum herkeze, yahu yeterince uygun fiyat yazdım diye düşünüyorum. hala fiyat kırma peşinde insanlar bu gidişle satmıcam sanırım :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hayırlı satışlar
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Sanırım satmıcam aracı ayın 14ünde kaporam yanıyor para bulamadığım için, evinde alıcısı hazırmış :D herkez şansını kaybedecek galiba son 4bucuk gün :D ve bir indirim daha 12.500 tl hadi buyrun, ben aciliyetteyim ama şansımıda zorlamıyorum, dahada inmez fiyat aksine artar, yeterince kalbini kırdım aracımın fiyatıyla beraber hayırlısı olsun diyorum yazın aramayın 15e olurmu diye ![]() ![]() Fiyatı 13.750 tl ye indiriyorum. P.T. ye özel.
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:12 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
hayırlı satışlar fiyat çok uygun inşallah istediğin gibi olur herşey
|
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Hayırlısı olsun.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
Güncel.
Sağolun,
Çok şaşkınım :) bedavaya GTI veriyorum 13,500 tl demişim satılmadı, Vardır bu işte bi hayır :) Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:12 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:13 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
üstadım bu gün son zaten yarın öğlen hesap kapanıyor :( 14.250 de sağlam fiyat, baskı altındayım, genel müdürden (eşim) pazarlığada oturacağım bedavaya gidecek az kaldı zaten :)
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:13 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |