![]() |
|
206 14 inç jant kapağı nereden bulurum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2013 Saat 17:16 |
|
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce yaşadığım kazada sağ arka jant kapağı paramparça oldu diğerleri de çizikliydi topdan değişem dedim ama netten baktığım yerlerde hep değişikler çıktı yada stoklarda yok dediler. Sizin bildiğiniz varmı jant kapağı satan bir yer ?
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çoğu oto aksesuarcılarda bu jant kapaklarından bulmak mumkun yanı ben ıstesem çoğu yerde bulurum ya gerçekten sızın olduğunuz yerde yok yada sız bulamadınız sıtenın sponsorunda var ama sızın ıstedığınız model değil bu tarz da var http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-JANT-KAPAGI-14-JANT-ORJINAL,PR-1276.html
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
|
merhabalar bir arkadaş saolsun özel mesajla bir site gönderdi iletişime geçtim istediğim kapak mevcuttu orda.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
güle güle kullanın ozaman :) |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sahibinden com
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
şahsen ben arabamı bile ordan buldum
![]() |
||
![]() |
||
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
|
Hangi site? banada iletirsen sevinirim |
||
''Life is better without fear ''
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
![]() Düzenleyen rolandgarros - 01 Haziran 2013 Saat 09:43 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |