![]() |
|
206 multimedya uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 Saat 03:52 |
bende neden olmasın dedim ve yaptım...
![]() araç içindeki bütün plastik parçaları metalik arac boyasıyla boyadık. aracın içine modern bir hava kattı.. ![]() ![]() ama gelin görünki aracı bugün sattım.... rovere dönüş yapıcam... herkese iyi forumlar... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam tavanmış ne güzel nasıl kıydın bu araca?
![]() |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
amin.
evet gerçekten aracım kusursuz bir araçtı. dostum benim gibi roverden inip peugeota binseydin inan beni çok iyi anlardın. ayrıca bugün aldigim rover 25 inde sunroofu var ![]() |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güle güle kullan eline sağlık
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Elıne sağlık çok guzel olmuş ama keşke bıraz tadını çıkarsaydın bunun :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
güzel olmuş ayrıca alanada satanada hayırlı olsun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
güzel değişik bir uygulama olmuş eline sağlık
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Turkiyedeki sade ve güzel multimedia uygulamalarından birisi olmus.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
hocam o metalik araç boyası dediğiniz olayı biraz daha açar mısınız, tam olarak hangi tür ne boyası nerden vs? beğendim çünkü kapı kollarını falan :)
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |