![]() |
|
Rölanti Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 Saat 01:55 |
arkadaşlar 2000 model 206 aracimda rölanti problemi yaşıyorum ara sıra
ancak şunu fark ettim benzinde iken problem yok sadece tüpte iken genelde dik rampa çıkarken sorun yaptığı kanısındayım, bunun sebebi lpg enjektörlerinin kirlenmiş olması olabilirmi ? usta 2. ve 3. enjektörlerin işlevini yerine getirmedigini söyledi sizce temizletmeli miyim ? bugün yine tekerrür etti kaldım rampada devir 3000lerde geziniyordu gaz vermediğim halde vites boşta iken sonra vitese alıp gaz verdigimde 6000-7000 aralarına kadar yükseldi yüreğim ağzıma geldi saolsun vatandaşlar yardımcı oldular düzlüğe alinca sorunsuz çalıştı niye böyle yapıyor anlamıyorum ![]() Düzenleyen rolandgarros - 07 Mayıs 2013 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokuşlarda sorunum güncel olarak devam etmekte önerisi olan var mı acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
bugün yine tekerrür etti kaldım rampada devir 3000lerde geziniyordu gaz vermediğim halde vites boşta iken sonra vitese alıp gaz verdigimde 6000-7000 aralarına kadar yükseldi yüreğim ağzıma geldi saolsun vatandaşlar yardımcı oldular düzlüğe alinca sorunsuz çalıştı niye böyle yapıyor anlamıyorum
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben biraz geç anladım hatta hala anlamakta zorlanıyorum, Devir problemi demek istediniz sanırım? gaz vermediğiniz halde devir 3000 de yokuş çıkarken takılı mı kalıyor? vites küçültüyorken mi büyütürken mi yapıyor bunu? yokuş çıkarken neden boşa alıyorsunuz? ya hala empati kuruyorum ama anlayamadım çok özür dilerim yardım etmek istiyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
şöyle izah edeyim yokuşun bitiminde yol T olduğu için aracı durdurup boşa attığımda devir saati 3000'lerde seyrediyor ve araç kendi kendine gaz vermeye devam ediyor. 2-3 dk beklersem normale dönüyor ama can sıkıcı bir durum yolda bırakıyor gaz verdiğinden geriye de atamıyorum vitesi geçenlerde 1'e alıp gaz verdiğimde 6000 devri gördüm ama araba kımıldamadı bile.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |