![]() |
|
Deck Çevirici |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 Saat 15:53 |
Yeni sistem kuruyorum orjinal ana üniteyi kullanacağım tecrübeli üyelerimizden öğrenmek istediğim şu ;
MA Audio marka deck çevirici üzerinde ; yeşil siyah yeşil kırmızı kahverengi turuncu renkler tahminimce yeşil siyah ( - ) Yeşil kırmızı ( + ) gibime geliyor diğerleri sizce ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim,resim aşağıda mevcut. |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde 2 kanal ses girisi 2tanede anfi çıkışı olur..ender olarakta şase kablosuda oluyor. bu model de çok fazla kablo koymuşlar maşallah :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
ben 307 me güzel mütevazi bir sistem yaptım resim yükleme işini beceremediğim için paylaşamadım. deck çeviriciyle yapmayı düşünüyordum ancak deck çevirici+kaliteli rca kablosunu hiç kullanmadan direk high input level destekli bir anfiyle işimi hallettim, benim kullandığım alpinenin aktif subwooferiydi ama 200 tl lik orta yollu bir anfi ile gayet güzel sistem yapılabilir. yapılması gereken teybin arka hoparlörlerine giden kabloları anfiye girmek. anfiye sadece + - çekilecek bazı anfiler otomatik hoparlörden tetikleniyor. tetiklenmeyenler için isteyen olursa rd 4 için tetik çıkışını tarif edebilirim.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi aynı çeviriciden vardı bende ama renkler aynı değildi. Arkadaşa verdim o gayet iyi kullanıyordu.
Hoparlör çıkışına bağlananlar; Beyaz Beyaz siyah Gri Gri siyah Elektrik ve amfi tetik; Mavi (amfi tetik + ) siyah (şase) kırmızı (+) Seninkiler biraz acayip olmuş ![]() Düzenleyen Alicilik - 02 Mayıs 2013 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Alim senden şunu istiyorum kasa sökülüyor ya o kasayı söküpkablo demetinin fotoğrafını çekip o demette renk renk ne diye gösterebilirsen eğer bende aynı şekilde yazar bağlarım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi arkadaş arabayı satalı çok oldu yaw. İnan olsa söker bakardım. |
|
![]() |
|
Sağlık olsun o zaman :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |