|
en iyi ve en ucuz şekilde nerde yaptıra bilirim? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ToMuRCuXS
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2008 Konum: B A Ğ C I L A R Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ToMuRCuXS
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 Saat 13:06 |
s.aleyküm arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben yeni üyeyim adım uğur ve 306 sahibiyim aracımla büyük bir kaza geçirdim ve arabam şuanda otoparkta istanbulda aracımı en iyi ve en ucuz şekilde nerde yaptıra bilirim? kazada sol ön çamurluk arka sol çamurluk sol kapılar ön kaporta tavan pert durumda ve şanzuman dagılmış durumda tahminlerinizce masrafım ne olur ? iyi günler iyi forumlar . Düzenleyen ToMuRCuXS - 10 Kasım 2008 Saat 20:57 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baya kötü bi kaza olmuş sanırım
Rabbim seni sevdiklerine bağışlamış
Geçmiş olsun
|
|
ToMuRCuXS
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2008 Konum: B A Ğ C I L A R Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ToMuRCuXS
|
hocam kafamda yarılmadık yer kalmadı sadece sol gözümün bulundugu kısımda 100den fazla dikiş wardı takla attıım 150 metre sürüklendim
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
a.s. Öncelikle Geçiş Olsun. Allah beterinden korusun birde kaza göstermesin.
Maslak oto sanayi sitesinde bulunan serhat arkadasımız yarın sorunu cevaplayacaktır.
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok gecmiş olsun cana gelcegine malla gelsin.
|
|
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
|
çok geçmiş olsun şükret en azından şimdi hayattasın burdasın..araç için forumdaki arkadaşlarımız yardımcı olucaktır
|
|
ykuyucu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun arkadaşım allah bi daha göstermesin aracın resimleri varsa paylaşırmısın daha ii yardımcı olabiliriz
|
|
Peugeot 106 GTI (34 ZM 8783)
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Büyük geçmiş olsun.Allah korumuş böle hasardan anlaşılacağı baya bi büyükmüş yaptığın kaza.Hoşgeldin buarada yalnız aracının eğer iyi yapılmasını istiosan maddi açıdan biraz geniş olman lazım.Ne kadar ii ustalık o kadar çok para demek maltepe tarafında ustalarım var ama dediğim gibi maliyeti çok çıkarabilirler..Tekrar geçmiş olsun.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bişey sorucam aracın kaskosu var mıydı?
Hem karşılaması açısından hemde aracı pert sayıp ödeme yapabilir
Yanlış hatırlamıyosam harun (rebbellious) kaza yapınca arabasını perte çıkardılar hasarı maddi olarak karşıladılar.
(yanlış veya eksik bişey varsa düzeltin lütfen)
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım önce hoşgeldin..Büyük geçmiş olsun...
Anladğım kadarıyla kaza büyük..Bostancı sanayii de harun usta var..Ondan fiyat al derim..
|
|
Gntss
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2008 Konum: 01-06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok büyük geçmiş olsn arkdşım.Hoşgeldn..
|
|
I'm the car tuner.. Not cartooner..
|
|
EmrAhh
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2008 Konum: 34 /şeytanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun...
|
|
BİZE FİRENE BASMAK KÜFÜR GİBİ GELİYOR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun dostum maslak ta Rena Peugeot var ayrıca orada barbaros abi yardımcı olacaktır
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun... Maslak Oto San. sinde arkadaşların dediği gibi Serhat isimli arkadaşımız var. Sana muhtemelen Umut Oto Kaporta ve Boya'yı tavsiye edecek bana ettiği gibi.. Adamlar gerçekten profesyonel bu anlamda. Benim da küçük hasarlı bi kazam olmuştu oraya vermiştim ve gerçekten de işlerinde iyi ustalar. Zaten kapıda yatan hasarlı araç sayısına bakarsan işi bilen insanlar olduğunu anlarsın.
Anadolu yakasında ise Yurt Motor Sport sahibi Harun Usta var. Müterilerinin %80 i Peugeot marka araç sahipleri. Harun usra mekanik konusunda işinin uzmanıdır. 19 yıldır Bostancı San. sitesinde hizmet veriyor. Mekanik işini kendisi halleder kaporta boya işini de muhtemelen tanıdığı birine yaptırır. Her iki seçiminden de pişman olmazsın.
Kaskon var ise için daha da rahat olur... Tekrar geçmiş olsun....
|
|
ToMuRCuXS
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ToMuRCuXS
|
danseLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en iyisi hurdaya vermen arkadaşım aLtından kaLkamazsın yada dedikLeri gibi serhat abi en ucuz şekilde yardımcı oLu rçok geçmiş oLsunnnn
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resımlere bakılırsa hasar baya buyuk aracın modelıde dusuk malıyetı hesaplıyıp fıyat cıkarmak lazım cunku fıyat cok cıkarsa yaptırmaya degmez dıye dusunuyorum bu halıyle satmak daha mantıklı...
|
|
ToMuRCuXS
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ToMuRCuXS
|
abi motor çalışır durumda iç döşemelerde bişe yok :S kaporta masrafım çok o kdar sadece önde şasede çok hafif bir kasma war dediler şuanda kocaelinde ünideyim vizelerimden dolayı hafta sonu istanbula gelicem 15 i 16ısında istanbulda olacagım.
|
|
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun arkadaşım , aramıza hoşgeldiniz biranönce eski sağlıgınıza kavuşmanızı dilerim aracın bi şekilde üstesinden gelinir.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
bence ugrasma derım cok masraf var kaporta sadece en az sekılde 2000lırayı bulur boyası duzeltmesı oda en az gecmıs olsun
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |