![]() |
|
Elektrikli Blow off |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 Saat 10:45 |
|
Arkadaşlar az önce elektronik blow off (hoparlör sesi yani) elime geçti kullanılmış, aracını satan bir arkadaşım bana vermek istemiş, aldım bende :D taksam yakışır mı ne dersiniz?
örnek ses
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu ses benim çok hoşuma gidiyor ya birgün bende taktırıcam :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
üstad benimde hoşuma gidiyor :D Taktır diyosun yani :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
taktır taktır bende taktırdım
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Aynen takdır tabi en azından ben görürsem bir gün imrenerek bakarım sana :))
|
||
|
||
![]() |
||
|
Şu anda elektrikçide montajda :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hadi hayırlı olsun
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim
Yav süper oldu yav :D :D :D
Düzenleyen Aziz - 02 Mayıs 2013 Saat 16:25 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
hemen videosunu bekliyoruz çuf çufun
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
bende baktım bugun seninkinden sesini bir dinleyelim bende düşünüyorum :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar video ve resim aşağıdadır, Dehşet bişey oldu :D zaten filtre huuuuuvvvpp luyordu buda canavar gibi oldu :)
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Çok iyi olmuş gayet başarılı
![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
eyvallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Piyasada buna benzer bırsuru urun var
bu hangı urun oluyo şimdi ? linkini paylaşacablecek varmı
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler çok hoşuma gitti :D her ne kadar bu sesi ilk şahinde duymuş olsamda yakıştı aslanıma :D
Görsel olarak bire bir bendekinin aynısının linki aşağıda |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
hayırlı olsun..bendede var çuff çok zevkli oluyor trafikte herkes araca bakıyor..:)
|
||
hastasıyız dede :) 206 gti
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim, kesiciye çok uyum sağlıyor çok eğlenceli iyiki istemem dememişim trip atıp "yok şahin lerde doğanlarda var" diye :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
BENİM ARAÇTA TURBO SESİ VAR BİRAZ ISLIK ÇALIYOR BLOW OF TAKTIRSAM NASIL OLUR ACEBA SESLER BİRBİRİNE KARISIR DA DAHAMI KÖTÜ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL OLUR?
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bizim mahallenin bakkalarına ekmek dağıtan bir transitte var bundan. Evin önündeki caddde 100mt bu mesafede 200kere tıss lıyo deli oluyor ve bu günde 4 kere oluyor. Amacını aşan bir uygulama bence turbo dizel araçlarda bile vakti geçti . Subarucular da söktürüyor artık
![]() |
||
![]() |
||
|
Ali hocam guzel demissin hos demissin. Bu merdi her araca takabilirsin sınır yok fakat yakismasi cok onemli ve hislerimce yakisti aslana yakismasaydi sokturecektim :) icime siniyor ve zaten zirt pirt cuflama niyetinde olmadigim icin düğme eklettim aktif pasif seklinde istedigim zaman. Kapata biliyorum :)). Sokenlerin bunu hesaba katmamis olma olasiligi yuksek cok sevdim ben bunu :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |