![]() |
|
ısı sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 Saat 09:03 |
slm arkadaşlar benim aracım 206 sw xline hdi sanırım diğer xline lerdede yol bilgisayarı değilde normal bilgi ekranı vardır benimkindede öyle bilgi ekranı var yol bilgisayarı ekranı olan 3 satır ekran yok bu yol bilgisayarı ekranı takıldığında etraftaki ısıyı göstermesi için bide ısı sensörü takmak gerekiyor bildiğim kadarıyla 40 tl civarı bişey sağ aynanın altına takılıyo fakat dün gözüme çarptı benim sağ aynanın altında var görünüyo yuvarlak bi lekilde acaba içi boşmu yerimi var yoksa o yuvarlak yer diğer her pejoda varmı içine bişey takılıyo anlıyamadım arabamda ısı gösterecek bişey ekran vs yok veya varsada ben bilmiyorum bilgisi olan varmı veya aracında yol bilgisayarı ekranı olmayıpta sağ dikiz aynasının altında yuvarlak bi şişlik olan varmı
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xline larin aynada sensor var fakat bagli degil zaten kapinin soketini soktugunuzde gri ve turuncu olmasi lazim iki kablo kapiya kadar geliyo sonra devam etmiyo sensor onlara baglaniyo benim arac x-desing sensor yoktu usta bi tane cikma ayarladi aynanin icine taktik tesisati cekip tamamladik suan ekranda sicaklik gorunuyo
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Xline lerin sag aynada sensor var aynanin altinda gorunuyo hatta ama bildigim kadariyla bagli degil internette biraz arastirirsan resimli uygulamada mevcut
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Her ikiside mevcuttur, sadece kapı körüğünden kabloyu aynaya kadar uzatman gerekiyor.
Ayrıntlılar için; |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |